Şimdi Ara

1 NİSANDAN SONRA BİR OPERATÖRDEN DİĞER OPERATAÖRE KONTOR TRANSFERİ YAPILIRMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 NİSANDAN SONRA DİĞER OPERATÖRDEN BAŞKA OPERATÖRE KONTOR TRANSFERİ YAPILACAKMI
    BÖYLE Bİ AÇIKLAMA YAPILMADI SANIRIM EN AZINDAN BEN DUYMADIM BİLGİSİ OLAN VARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMOR55 -- 31 Mart 2010; 17:50:06 >

• Kardeş sen duymamışsın, böyle bir açıklmama da yapılmamış. Neden böyle saçma bir konu açma gereği duydun? Öyle bir durum söz konusu değil. Topik kirliliği yapmayın ya.
  • Teknik olarak imkansız olmamakla birlikte bu şekilde bir transfer işlemine uygun altyapı sağlanması hem teknik hemde finansal açıdan operatörler tarafından uygun görülmez.

Bu nedenle böyle bir servisin devreya alınması mümkün gözükmüyor.
  • bencede yapmazlar ,işlerine gelmez
  • aslında güzel bir uygulama olur. tüketiciler açısından yine rekabet dolayısıyla ucuzluk olacaktır.
  • kontur transfer yerine kendi hattınızdan tl transferi yaparsınız ve her gönderim için 0.40tl gibi bi masraf alınır sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültabağı

Kardeş sen duymamışsın, böyle bir açıklmama da yapılmamış. Neden böyle saçma bir konu açma gereği duydun? Öyle bir durum söz konusu değil. Topik kirliliği yapmayın ya.

gereksiz bi konuysa yöneticiler siler sen kirlilik yapma küllük
    bişey biliyosan söle madem kirlilik olacak diyon cevap yazma o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeş sen duymamışsın, böyle bir açıklmama da yapılmamış. Neden böyle saçma bir konu açma gereği duydun? Öyle bir durum söz konusu değil. Topik kirliliği yapmayın ya.

ya ne güzel konu acmis iste arkadas bisey olmaz merak etme ne kirlilikler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

quote:

ya ne güzel konu acmis iste arkadas bisey olmaz merak etme ne kirlilikler var

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

quote:

gereksiz bi konuysa yöneticiler siler sen kirlilik yapma küllük
    bişey biliyosan söle madem kirlilik olacak diyon cevap yazma o zaman

2 nisandan sonra tüm cep telefonları görüşmeleri bedava olacakmış. bu konu hakkında bir duyumu olan var mı diye bir konu mu açayım şimdi? yönetici abimler sizin gibi saçma konu acanlardan hangisini takip etsin. onlarda birer insan.
    Neyse sen konu açmalara devam.

• lan bir daha konu acarsam
  • quote:

lan bir daha konu acarsam

İlk yorumuma biraz kızdınız ama son yazdığınız mesajda eleştirye açık bir kişiliğiniz olduğunuzu göstermeniz mükemmel. Benim ki sadece eleştridir. Saçma demek kötü anlamında değildir. gereksiz anlamındadır. Anlatabildim umarım. Neyse kardeşim iyi forumlar.

• quote:

quote:

lan bir daha konu acarsam

İlk yorumuma biraz kızdınız ama son yazdığınız mesajda eleştirye açık bir kişiliğiniz olduğunuzu göstermeniz mükemmel. Benim ki sadece eleştridir. Saçma demek kötü anlamında değildir. gereksiz anlamındadır. Anlatabildim umarım. Neyse kardeşim iyi forumlar.

konulara yorum yapıyorsunuz sonra da dikleniyorsunuz. olm operatörlere diklenseniz bu kdar daha ucuza konuşurduk şimdiye

• konu konu bile değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

konu konu bile değil...

aynen öyle ne alaka şimdi diğer operatörlere kontör göndermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

konu konu bile değil...

• Bir arkadaşına lira gödermek isteyebilirsin mesela. Neden konuyu kücümsüyorsunuz? Yada kendinde 2 hat vardır birine digerinden lira yollamak istiyorsun. Cünkü bulundugun yerde lira yükleme yeri de yok. Banka da yok. bu gayet de mantıklı. Ayrıca operatörler de kazanır bu işten. Cünkü transfer etmek ücretlidir.
  • bir bankadan başka bankaya para eft oluyorda bir operatorden başka operatore neden lira gonderilmiyor
    olmayacak şey değil
    aslında olursa guzel olur ama biraz zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.