Şimdi Ara

1 MÜŞTERİ 1000 MÜŞTERİDİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 müşteri 1000 müşteridir derdi rahmetli dedem.

Hiç bir kullanıcı hatası olmayıp titizlikle kullandığım discovery nin şarj soketi bozulup telefoncu 50 60 lira gider dediği zaman aklıma gelen ilk cümle bu oldu.

Gm şarj soketi ve durduğu politikalar sebebiyle belki 100 belki 1000 kişiyi mağdur etmiştir şimdiye kadar. Gerçek manada kaç müşteri kaybettiklerini kendileri düşünsün artık

--------------------------------------------------------------
    Bkz: A:Ahmet telefon nasıl tavsiye eder misin?
    B:Yok sakın bulaşma başıma şunlar şunlar geldi...

C:Şu telefon nasılmış ''A''
    A:Yok ya boşver onu çok arıza çıkarıyormuş

D: Şu telefondan alacağım ''C''
    C: Çok iyi söylemiyorlar onun hakkında boşver
    --------------------------------------------------------------
    Diye uzaar gider. Telefonun içinde bir sürü hesaplarım,notlarım düzenim vardı. Ben ve yüzlerce kişi bu şekilde mağdur olduktan sonra bu telefon ve türevlerini tavsiye eder miyiz sizce? Asla!

Şimdi Gm düşünsün.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 20 Temmuz 2014; 1:55:00 >

• Hocam sonuna kadar haklısınız. Ama Fanboylar cihaza toz kondurmuyor ve insanları yanlış yönlendiriyorlar.
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de onlar yüzünden yanlış yönlendirildim hocam. Çok haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

Aynı şekilde "ben de kullanıyorum, niye bozulmadı" veya "GM kullanmıyorum ama herkes memnun" diyen fanboylar oldukça GM zararlı çıkmaz. Sahibi olmadan sağda solda görüp / duyup hararetli bir şekilde savunan cook kişi var...

Katılıyorum. Özellikle de son cümlenize.
  • ben şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım çok şükür ama bundan sonra gm alırmıyım almam bu servis sıkıntıları verilmeyen sözler vs. neticesinde önerirmiyim önermem. bana firmanın çıkışı kadar düşüşüde hızlı olacak gibime geliyor özellikle oppo xiaomi one plus gibi markalar Türkiye de faaliyet göstermeye başlarsa.
  • Bende telefonu severek aldım aslında bi sorunumda çıkmadı ama sadece güncelleme yüzünden soğudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesTR

Bende telefonu severek aldım aslında bi sorunumda çıkmadı ama sadece güncelleme yüzünden soğudum

kitkat geldi sanırım cihaza.
  • Allah rahmet eylesin.Gercekten guzel demis..Kesinlikle dogru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm değil her markada bu böyle tamam discovery'ninki kronikte, genelde sorunsuz diyelim tek tük sorunlu çıkınca telefon alan kişi kötülüyor yayılıyor öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 20 Temmuz 2014; 1:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

quote:

Bende telefonu severek aldım aslında bi sorunumda çıkmadı ama sadece güncelleme yüzünden soğudum

Beta olarak geldi daha OTG olarak vermediler
  • quote:

quote:

quote:

O dediğiniz şey OTG mi OTA mı acaba? Ben de karıştırıyorum bunları.
  • Ben OTG diye biliyorum ama yanlışda olabilir
  • quote:

Ben OTG diye biliyorum ama yanlışda olabilir

Ben de öyle biliyordum. Şimdi baktım da ''ota'' imiş :)
  • İyi Ota olsun senimi kırıcam
  • Canın sağolsun :)
  • quote:

quote:

quote:

Bug doludur o rom
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Hacı tamam diğer telefonlarda da var yok değil kimse buna bir şey demiyor zaten :) adamlar cihaza sahip cikmiyor. Bir arkadaş vardi bana diyor ki" ilk basta ücretsiz yapacagiz dediler sonra 50 TL para istediler " diyor şimdi bu nasil bir servistir ? Hadi onu geçtim 1. Günlük ttelefona bile kullanici hatasi deyip 50 TL talep ettiler

• Orası öyle kesinlikle hocam madem sorunlu cihaz çıkartıyosun arkasında da duracaksın böyle belirsizlik olmaz ki ya hepsinden para alınır yada hepsi ücretsiz olur koskoca firmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 20 Temmuz 2014; 5:01:12 >
  • quote:

Hocam sonuna kadar haklısınız. Ama Fanboylar cihaza toz kondurmuyor ve insanları yanlış yönlendiriyorlar.

Gm nin fanboyu olmak da bi acayip vallahi. Gmdde usb olayı cıkmasa efsane olurdu orası ayrı ama fan olmak nedir? Fanlar sagolsun eliteyi g2den pahalıya satmaya kalktılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.