Şimdi Ara

1 Milyon Civarı Sıfır Otomatik Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • faceyourfears20 F kullanıcısına yanıt

    Yok ya daha uyguna veriyor bayiler crosslandi bir bakin 1100e aldik diyen vardi yakin zamanda. 1050 bile gördüm. 1200 de gördüm her yeri arayup sormak lazim.

    Stonic ve Bayon o motorla bence de çok tercih edilesi değil

  • Aralık ayında Jant opsiyonlu Evolution düşünüyordum fakat gidip baktığımda İcondan daha kötü ve daha pahalı olduğunu anladım ve vazgeçtim. Esprit Alpinde bile koltuk ve 17 Jantlar dışında hiçbir iyileştirme yok. Ki onlarında aynısı 2020 model RS-Linelarda var. Tampon ve far tasarım değişiklikleri dışında. Bu durumda İconlar fiyat performans kalıyor dolayısıyla İcon almak yerine sırf sıfır diye Evolution almak pek akıl karı değil. Bende İcon aldım. 6.666 km altı İcon Cliolar hala varken onlara bakmalısınız. icon Clio al lpgyi tak keyfine bak en azından kredi mrediye hiç bulaşmazsın. İlle de sıfır olsun diyorsanız İ20 style paketi zorlayın. 1.075 olarak görünüyor. Donanım olarak İcon Clioyu aratmaz ek olarak çarpışma önleme,şerit takip vs güvenlik donanımları var. Clioda bunlar opsiyon bile değil. O da LPG uyumlu zaten. LPG ye de sıfır diye önyargılı olmayın sorun olsaydı fabrika çıkışlı LPG li araçlar satılmazdı. Hyundailer de garanti bozmadan bayiden LPG taktırılabiliyor. Aracı 6 ay sonra satmayacaksanız her türlü parasını çıkarır zaten. Seçimden sonra yakıt fiyatı da kit fiyatı da bu seviyelerde kalmayacaktır. Ben aracımı alır almaz taktırdım garanti maranti dinlemedim. 19.000 e 9 taksitli olarak candan mühendislikte taktırdım şu an 22-23 bin olması lazım. Ortalama 3.500 TL ordan kardayım. Aracı istanbuldan diyarbakıra Benzinle getirseydim en az 5.000 tutacaktı yarı fiyatına geldim. 2.500 de ordan etti 6.000 TL 3 aydan fazladır kullanıyorum ayda en az 1.500 TL yaklaşık 5.000 TL de ordan de yarıdan fazlası çıktı şimdiden ve seçimden sonra kite zam gelirse 4 ayda kendini amorti etmiş olacak. Durum bundan ibaret. Bir araç lpg uyumlu değildir anlarım ama LPG uyumlu bir aracı olup benzinde kullanan enayidir net. Bana göre.

    Ayrıca illa benzinli istyorum diyorsan

    bunları öneririm. Clio ve Corsalar makyajlandığı için 2023 makyajsızlar ucuza gidiyor. Cam tavanlı ve hayalet göstergeli Elegancelar var kaçmaz bence. Çarpışma önleme vs bunlarda da olabiliyor. EAT8 ile az yakar. EAT6 önerenlere bakma tam otomatik bir araç benzinde 6 ileri şanzımanla hiç öyle az yakmaz. Öyle C3 m3 önerenlere bakma C3 alırken kolay alırsın ama satarken zor satarsın. EAT6 yüzünden kullanırken de öyle rahat etmezsin. Yakar çünkü





  • bamorex kullanıcısına yanıt

    Bu fiyatlar eski, mesajı sil.

  • SkyTraveler kullanıcısına yanıt

    Ocak'tan bu yana araçlara çok zam geldi. Siz Ocak ayında kaça almıştınız? Şimdi aynı model kaç para oldu?

  • Eski aracımı satamadım arkadaşlar o yüzden sıfır alma planım şimdilik suya düştü gibi gözüküyor.Alıcıyla bugün satış için anlaşmıştık geçen hafta eksperede soktu pazarlığıda yapıldı ama bugün vazgeçtiğini söyledi.Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim.İlerde nasip olursa hepsini değerlendircem inşallah.

  • aynı aracın otomatiğine geç hocam bence
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    1.0 olunca ne oluyor ?

    Ford 1.0 araçları 125 beygir hiç kullandınız mı
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt

    Benim şuan ki aracım otomatik zaten sadece model yükseltmek istiyordum.

  • Why Shy kullanıcısına yanıt

    İyide kardeşim şimdi güncel bir fiyat yazsam bir hafta sonra onuda sil diyeceksin..!


    Ülkemizde Fiyatlar ve markalar dansözlerin kıvırtmasını bile solda sıfır bırakır hale geldi.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.