Şimdi Ara

1 metre 3 çipli RGB Led kaç AMPER Çeker ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bi elektrikci 1 amper dedi diğeri 1.2 dedi diğer 1.5 dedi internette 0,80 yazıyor ?

metrede 60 led 3 çipli rgb led yorumları bekliyorum..

birde 12 volt yerine 13,8 volt adaptör ile çalıştırırsam ne gibi zarar verir ?

• hepside doğrudur diyebiliriz çünki rgb ledler hem tek çip hem 3 çip mantığı ile çaliştığı için mesela beyaz renk yandığında sistem tam kapasite çalişir çünki mavi yeşil kırmızı aynı anda yandığı için amperi daha fazla çeker sadece mavi yada yeşil yada kırmızı yandığında amper daha az çeker 0,8 ila 1,4 amper arasında değişir metrede 60 led olanlar için volt konusuna gelirsek 12 volt adaptörle çaliştır ledlerin gerilimi 12 v dur tabi daha yüksek 24 v olan ledlerde mevcut 12 volt rgb yi 12 voltla çaliştır 13,8 olsada çalişir led ama zorlarsın ledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesea55 -- 26 Mart 2015; 18:48:09 >
  • 5050(3 çipli) ledler metrede 60 led için 1.2 amper olarak belirtiliyor zira 5 metrelik rulo için 6 amper ve 72 watt değerleri pek çok led ambalajında ve ürün sayfasında yer alıyor..
  • Ben ack 5 metre 3 çipli RGB aldım. 1,2 ampere göre hesapladık. 40m için cata40a ve ack 20a trafo aldım. RGB kontrolcüsü olarak tek kumanda 4 kontrolcü aldım. Milight Miboxer LS2 ve fut089 kumanda. Aşağıdaki videodaki kumanda ve kontrolcünün üst versiyonu örnek video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceli2001 -- 18 Mayıs 2023; 18:26:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 volt kac metre gider kablo ile
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.