Şimdi Ara

1 Mbit İnterneti Hizmet Diye Satan Firma: TÜRKNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizin kadar olmasın, bizim interneti çok yoğun eğitim ve iş amaçlı kullanan birisiyim ve internet bağlatma serüvenimi sizlerle paylaşayım. Yeni eve çıktım. İlk tercihini apartmanda bulunan Kablo Net Fiberden ötürü Türksat Uydunet Kablonet artık adı her neyse net master bile diyen var.Bulunduğum bölgede TTNET ve Superonline adsl de bir problem varmış ve bir süredir kurulumlar yapılmıyormuş. bu arada Üsküdar’ da oturuyorum yani herhangi bir belde veya uzak bir ilde köyde değil.
    Bir tavsiye üzerine Türk.Net i aradım. Kota yok AKN yok yazmışlar. Firma diyor ki telefonda o bölgede kendi altyapımız var (Türk Telekom değil). 8 değil 16 Mbit e kadar hız alabileceksiniz. Bende süreci kabul ettim ve üye oldum. Saçmalıklar şöyle:
    1. Kredi kartını telefonda verirsen 1 ay ücretsiz deniyor. Ama daha kullanamadığım interneti Fatura direk sistemde kesmiş gözüküyor şuan
    2. Çağrı merkezini gereksiz gördükleri için kaldırmışlar. Kardeşim sen tüm süreçlerin mükemmel mi de? Böyle bir işe kalkışıyorsun.
    3. Evraklar online dijital evrak firmasına gidiyor. Firma kargo ile aldığı halde çağrı merkezi ve online sistemde evrak teslimi yansımıyor. Yansımadıkça da sizin kesinlikle yetkili birine erişme şansınız yok. Online sistemde menüler kapalı çağrı merkezinde ise otomatik sesli sistemde Evraklarınız ulaşmadı telesekreteri dönüyor.
    4. İnternet kapıya gelmiyor. Apartmana geliyor elektrikçi bulup bunu eve bağlatmanız lazım.O da ayrı bir mevzu.
    5. Altyapıyı Türk Telekom yapıyor. Telefonda yanlış beyan yapılmış. Türk Telekom yetkilisi diyor ki abi biz Türk Net’ e söylüyoruz burası merkeze uzak. 1 Mbit den fazla hız alamazsın. Firma hala müşteri kabul ediyor diyor.1 Mbit İnterneti Hizmet Diye Satan Firma: TÜRKNET

Size soruyorum. Aşağıdaki görseldeki hizmeti 2017 yılında İstanbulun göbeğinde vermeye hizmet denir mi?

Evet AKN yok taahhüt yok hemen çıkabilirim. Ama giden zaman kaybı bunlar için yaptığım modem maliyeti ne olacak. Üstelik modemi de telefondaki şahıs VDN geldiğinde direk geçersiniz dediği için VDN modem (daha pahalı) almışken. Ben çok pişman oldum. Paylaşmak istedim. Firmaya destek talebi açtım ama Türk Telekom altyapı yetkilisi öyle dedikten sonra muhtemelen düzgün bir hız alamayacağım. Bence uzak durmak lazım.

• kredi kartı vermeyin diye defalarca söylendi burada. yeni abonelik süreçlerinde desteksiz vaatler havada uçuşuyor zaten.

biraz araştırsaydınız sürecin nasıl yürüdüğünü nelerle karşılaşabileceğinizi forumdaki bilinçli tüketicilerden örnekleriyle görebilirdiniz.

yazdıklarınızdan anladığım saha dolabına çok uzaksınız ve bunu tespit edemeyen türknet size 16mbit hız vaad etti, sonuçta saha dolabına çok uzaksınız ve bu hızı alamıyorsunuz modem şu bu masrafıyla siz ortada kaldınız.

kablonet altyapısı varsa düşünmeyin derim. 14 günü geçmediyse iptal edebilirsiniz hiçbir fatura ödemeden.

14 günü geçtiysede herhangi bir hizmet alamadığınız için fatura ödemeden ayrılabilirsiniz. faturada diretirlerse ki yapacaklardır bunu, tüketici hakem heyetine başvurursunuz. btk bimer cimer sosyal medyadan sikayetvar vb. eş zamanlı yazarsınız.
    modem değerlerinizi atar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 8 Kasım 2017; 19:38:50 >

• Turknet sorunlu bulasmayin diyor herkes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Araştırmaya vaktim olmadı kandırıldım resmen bu yaşta. Yarın ilk iş iptal.

14 gün ne zamandan başlıyor bu modem şifresini attıkları günden ise daha 14 olmadı ama başvuru belgelerini 24 ekim de gönderdim. Orası biraz sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhdrky B kullanıcısına yanıt
    Başvuru belgesine o günün tarihini mi attın?Benim bildiğim sana internet hizmetinin başladığına dair mesaj geldiği günden başlıyor.Çünkü fatura da o tarihten itibaren hesaplanıyor.
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    birçok kez abonelik sonlardırmış biri olarak size tavsiyem iptal dilekçenizi düzğünce hazırladıktan sonra önce 0212-216-5560 numarasına faxlayın
    hemen peşinden aynı dilekçeyi ptt ye gidip iadeli tahütlü gönderim yapmak istiyorum diyin size verilen kagıdı doldurun ve bu adrese gönderin

Esentepe Mah. Büyükdere Caddesi No:121, Ercan Plaza Kat:2, 34394 Gayrettepe, İstanbul

online işlem merkezinden faturanıza bakın faturanızın üstündeki telefon numarası sizin abone numaranız

iadeli tahütlü gönderim resmi bir ihtarnamedir bunu göndermezseniz çok ugraşırsınız. itarname olarak atacagınız dilekçeye şu notu düşmeyi unutmayın

. .2017 Tarihinden itibaren ........ numaralı oboneliğim için yapılacak hiçbir faturalandırmayı kabul etmeyeceğimi beyan ederim.

ve iadeli tahutlu gönderim yaptıgınız zaman size doldurmanız icin verilecek kagıdın üst kısmına aynen bunu yazın çünkü o kagıt size geri gelicek delil niteliğindedir

........ numaralı obenelik ile ilgili sözleşme feshhi konulu . 2017 tarihli ihtarnameyi içerir

Dilekçenizde bu şekilde olursa daha iyi olur

.. .. 2017

Konu: Abonelik iptali
    Aşşağıda üyelik bilgilerim ve iptal nedenim belirtilen türknet üyeliğimin en kısa sürede kapatılmasını
    talep ediyorum.

Üyelik Bilgilerim

Adı Soyadı:

Müşteri Numarası:

Hizmet Telefon Numarası:

Hizmet Adı : Adsl/Vdsl Limitsiz Her Yöne 100 dk 7/24 Konuşma Taahhütsüz

Cep Telefonu :

İPTAL NEDENİ :

isim soy isim
    imza

arkalı önlü kimlik fotokopisi dilekçeye ek olarak

• Modem hat değerleriniz atabilirmisiniz? Adsl yapısında 1mbit destekleyen hatta hiçbir zaman 256kilobit üstü hız alınamaz. Frekans aralığı yetmez. Tabi port sorunu hariç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.