Şimdi Ara

1 mayısta taksim meydanı neden kapalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Mayısta taksim meydanını neden kapatıyorlar, açsınlar millet protestosunu etsinler, geniş güvenlik cemberi eşliğinde izin verilsin madem öyle, hayır engelleyince bu sefer daha çok olaylar oluyor. Açsınlar meydanı, çevirsinler etrafını millet halayını çeksin, konuşmasını, konserini versin dağılsın. Bilgim yok pek bu konuda acaba bir olay oldu da ondan sonra mı kapatılmaya başlandı taksim meydanı?

• Aaaa olur mu,insanlar belki gssyi felan protesto edecek,
  • Nevruz bayramında güvenli bir bölge oluşturuldu malum ırk kutlamalarını yaptı. Fakat Türkler için yapmazlar herhalde, işinize gücünüze bakın kızdırmayın reisi
  • erdogani protesto ihtimali olan hic bir seye izin verilmez. aksine polisler ve tomalar o topluluga saldirir.
  • bomba patlamasın diyedir belki aynı şekilde kızılayında kapalı olduğunu duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 30 Nisan 2016; 21:40:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Aaaa olur mu,insanlar belki gssyi felan protesto edecek,

Bakırköy meydanında serbest 1 mayıs kutlamaları orada gss protesto edilemiyor mu ? Taksimden başka yerde GSS protesto edilemiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Aaaa olur mu,insanlar belki gssyi felan protesto edecek,

Bakırköy meydanında serbest 1 mayıs kutlamaları orada gss protesto edilemiyor mu ? Taksimden başka yerde GSS protesto edilemiyor galiba

orda sayılmıyo abisi:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya Sonra AKp yi eleştireceksiniz hiç uğraşamayız valla kapatıyoruz alanı yassah kardeşim yassah hadi

GSS nedir ya hiç ödemedim ödemeyi de düşünmüyorum var mı yok mu bilmiyorum bile . HGS OGS borçları gibi seçimden önce siliyorlar zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.