Şimdi Ara

1 Man 1 Team // Sobee yapımı yepyeni bir futbol menajerlik oyunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sobee yine yeni bir oyunla karşımızda arkadaşlar.

BETA olarak yayına çıkan henüz çok yeni bir oyun, bu yüzden sorunlarla karşılaşmanız muhtemel.
    Karşılaştığınız sorunları oyun forumu üzerinden bildirebilirsiniz ilgili bölümlere. Forum nickim, Matusow

Facebook üzerinden oynanabilen, her dünyada gerçek liglerin bulunduğu bir menajerlik oyunu. Tüm çalıştırıcılarla transfer konusunda etkileşime girebileceğiniz, oyuncuları bireysel olarak geliştirebileceğiniz, gerçek oyuncularla oynamanın zevkine varabileceğiniz bir oyun.

Sobee yaptığı oyunların hepsinde başarılı oldu, bu oyunda da dünyaya açılarak başarılı olacaktır. Bu yüzden oyuna erkenden başlama şansını kaçırmayın.

Oyunda 1. Dünya, Göztepe takımını yönetiyorum.

Oyuna başlayan arkadaşlar her türlü sorusunu buradan yazabilir, hangi dünya hangi takım ile başladığını belirtebilir.

İyi oyunlar

Oyun linki:http://www.facebook.com/onemanoneteam
    Forum linki:http://forum.1man1team.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 20 Ağustos 2011; 19:26:04 >

• Neden facebook üzerinden yapmışlar ki ? Bu arada top eleven oyununa benziyor.Sobee daha iyi oyunlar yapacağına daha kötü oyunlar yapıyor
  • Başladım bakalım sonu ne olacak :) Trabzon u aldım.
  • 117 de galatasarayı aldım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Neden facebook üzerinden yapmışlar ki ? Bu arada top eleven oyununa benziyor.Sobee daha iyi oyunlar yapacağına daha kötü oyunlar yapıyor

Sobee zaten internet üzerinden oyunlara yönelik çalışıyor.
    ICF'yi de katarsak 2 MMORPG oyunu yaptı, bunların yanında C4 Robot ve Süpercan gibi oyuncuların skorla yarıştığı internet gerektiren oyunlar yaptı.
    Şu an da çalışma odağını Web bazlıya çevirmiş gibi görünüyor. Ki bunu sadece bu oyundan anlamıyoruz, Mevlüt Dinç bir gazeteye yaptığı röportajda, yaklaşık 2 hafta önce, Facebook toplantılarına katıldığını ve insanların %80'inin Facebook'u oyun için kullandığını belirtmişti. Bu da Sobee'nin ilgisini çekmiş olmalı.
    Ayrıca kötü yorumunuzu anlayamadım? Oyun çıkalı 1 gün olmadı ve BETA. Yani karşılaştıracağınız oyunlar Top Eleven gibi olmalı evet, fakat karşılaştırmak için biraz erken diye düşünüyorum.
    ICF'ninde 3 sene önceki halini ve şimdiki halini hatırlatırım.

Başarılar bu arada herkese 117 Dünya olmuş vay be Biz 1. Dünyada kaldık tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

quote:

Neden facebook üzerinden yapmışlar ki ? Bu arada top eleven oyununa benziyor.Sobee daha iyi oyunlar yapacağına daha kötü oyunlar yapıyor

ICF'yi de katarsak 2 MMORPG oyunu yaptı, bunların yanında C4 Robot ve Süpercan gibi oyuncuların skorla yarıştığı internet gerektiren oyunlar yaptı.
    Şu an da çalışma odağını Web bazlıya çevirmiş gibi görünüyor. Ki bunu sadece bu oyundan anlamıyoruz, Mevlüt Dinç bir gazeteye yaptığı röportajda, yaklaşık 2 hafta önce, Facebook toplantılarına katıldığını ve insanların %80'inin Facebook'u oyun için kullandığını belirtmişti. Bu da Sobee'nin ilgisini çekmiş olmalı.
    Ayrıca kötü yorumunuzu anlayamadım? Oyun çıkalı 1 gün olmadı ve BETA. Yani karşılaştıracağınız oyunlar Top Eleven gibi olmalı evet, fakat karşılaştırmak için biraz erken diye düşünüyorum.

Hocam 1 dünyaya birsürü lig ekleseler çok güzel olur.Hem piyasa canlanır hemde rekabet olur.Kupalar felan.Böyle fazla bir aktifliği yok oyunun.Ve maç motoru kötü gibiHatalı yerleştirilmiş formu benden düşük takımla 1-1 berabere kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 20 Ağustos 2011; 18:52:56 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam 1 dünyaya birsürü lig ekleseler çok güzel olur.Hem piyasa canlanır hemde rekabet olur.Kupalar felan.Böyle fazla bir aktifliği yok oyunun.Ve maç motoru kötü gibiHatalı yerleştirilmiş formu benden düşük takımla 1-1 berabere kaldım

Yeni lig çalışmaları devam ediyor, muhtemelen 2. eklenecek ligler İspanya Ligleri olacak, bu sayede her dünyadaki oyuncu sayısı artacak, transferler daha zevkli olacak.
    Maç motorunda bazı eksiklikler var, bunlarda ilerideki sürümlerde düzelecek. Ofsayt, taç gibi futbol unsurları eksik mesela.
    Düşük takımla berabere kaldıysan, iyi bir çalıştırıcı değilsin dostum
    Şaka bir yana, yanlış kadro seçimi vs denediğimde bir sorun olmadı o konuda. Tabi geliştirilebilir orası da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni dünyalar açılıyor, 3 günde 3000 kullanıcıya ulaştı oyun. Yeni ligler yakında geliyor, başlamakta ve test etmekte geç kalmayın.
  • quote:

Yeni dünyalar açılıyor, 3 günde 3000 kullanıcıya ulaştı oyun. Yeni ligler yakında geliyor, başlamakta ve test etmekte geç kalmayın.

Ben testimi yaptım hocam.Çooook zamanı var daha oyunun.En azından oyuncu sıkıntısı çok fazla olmaz oyunun o bakımdan iyi.Yenilikler gelip betadan çıkınca başlarım bende güzel olur o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yeni dünyalar açılıyor, 3 günde 3000 kullanıcıya ulaştı oyun. Yeni ligler yakında geliyor, başlamakta ve test etmekte geç kalmayın.

Ben testimi yaptım hocam.Çooook zamanı var daha oyunun.En azından oyuncu sıkıntısı çok fazla olmaz oyunun o bakımdan iyi.Yenilikler gelip betadan çıkınca başlarım bende güzel olur o zaman.

Evet oturması için çok eksiği var. Fakat Sobee bu, bir güncellemeyle her şeyi değiştirir bağlar oyuncuları oyuna.
    Genelde Beta oyuncularına ayrıcalıklar vs tanır ileriki dönemlerde. Bu oyunda olur mu fikrim yok, ama olursa kaçırmanızı istemem

Ayrıca, En iyilerde 6.yım. İsteyen hazırlık maçı yollayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 24 Ağustos 2011; 16:42:30 >

• sobee nin yaptığı oyun adam olmaz ikv çok güzeldi ama suyunu çıkardılar herşeyi para yaptılar ayrıca etkinlik yapıp iksir verdiler iksirde bug varmış iksiri kullanan herkesin hesabını sildiler yazık mı değil emeğinize aynı şeyi yaşamayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.