Şimdi Ara

1. KONU DIŞI DEVRIMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 02

quote:

Orijinalden alıntı: erse1905

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

ilk icraat edwırd ı geri getirip saçma sapan feyklerden kurtulmak olmalı

+1

Hiç bu kadarını bekliyordum.

FAIL

eminmisin

Asıl sana şimdi Duble fail

• biz o komik olduğunu sanan bebeleri uyarmaya kalkarsak konuda daha çok gereksiz mesaj bulunucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

biz o komik olduğunu sanan bebeleri uyarmaya kalkarsak konuda daha çok gereksiz mesaj bulunucak

ilk baslarda evet, ama nasil zamanla bozulduysa bu forum, zamanla da düzelecegini düsünüyorum.
  • konu dışına bu kadar önem verdiğini ve savunduğunu,onun bir değer olduğunu yüzümüze haykırmanı takdir ve tevekkülle karşılıyorum.

Eğer bu hislerinde samimiysen DH Konu Dışı Güzelleştirme ve Yaşatma Derneğinin altın anahtarını sana takdim etmek istiyorum. Hayırlı olsun

• Devrim Var Dediler Geldik
  • gençler bence bunlar bu foruma renk katıyor.Neden bu kadar kasıyorsunuz anlamadım. Abartılmadıkça iyi..Geyiğinizi yapın tadını çıkarmaya bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 24 Şubat 2010; 20:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeRSeRi

Konudışı forumdan ayrı başka bir forum gibi zaten. Yöneticilerin bazı şeylere göz yummasının tek sebebi üst yönetimden gelen uyarılardır. Üyelerin ufak hataları veya eğlence için yaptığı pislikler görmezden gelinebilir. Üyeler banlanırsa hit azalır. Para ve hit konusudur yöneticilerin göz yumma sebebi.

Tabi ki de suçlama yapmıyorum. Olması gereken budur zaten. Normal olan budur. Sitenin masrafları vb. zırvalıkların karşılanması lazım. Bunun için yöneticiler göz yumar. Görmezlikten gelir.

Görmezlikten gelinicekse eğer bunlar tabiki olunucaktır.Ama forum gün geçtikçe kötüye gidiyor.En basidinden fake hesapla p*rno atılıyor.

Üyeler yazdıkları mesajlara göre incelensin.Kurallara uymayan üyelere ise konu dışına mesaj atım hakkı durdurulsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

konu dışına bu kadar önem verdiğini ve savunduğunu,onun bir değer olduğunu yüzümüze haykırmanı takdir ve tevekkülle karşılıyorum.

Eğer bu hislerinde samimiysen DH Konu Dışı Güzelleştirme ve Yaşatma Derneğinin altın anahtarını sana takdim etmek istiyorum. Hayırlı olsun

Hepinizi aydinlatabilmek icin bir bir cevap vermem mi gerekiyor

Bak beyinsiz kardesim benim, sana durumu aciklayayim ki anla; DH konu disi benim icin bir deger tasimiyor. DH Türkiye'nin önde gelen forumlarindan biri olarak geciyor ve bende bu forumun nimetlerinden sordugum sorulara karsi aldigim yanitlarla yararlanmak istiyorum. Büyük bir cogunlukla cevap alamamaktayim, üstelik bir de dalga geciliyor soruyu soran kisiyle. Bunun bu kadar cok tekrar etmesi beni rahatsiz ediyor. Türk halkina, Türk gencligine olan inancim eriyor. Yurt disina ciktigim günden beri de böyle bir inanc kalmadi nerdeyse bende. Elimden gelen sekilde (internet ortaminda), insanlari uyarmaya calisiyorum. Yanlis oldugunu düsündügüm seylerin farkina varmalari icin cabaliyorum. Nasil bir beyin yapin var da DH konu disinin benim icin bu kadar önemli olabilecegini düsünebiliyorsun bilmiyorum ama sus lütfen ve yanlislarinin farkina var, daha yararli, daha düzgün bir insan olmaya calis.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.