Şimdi Ara

1 Kg Yenice Sucuk 40tl yanıyor %100danaymışş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.nevigurme.com/Sucuk-1000Gr,PR-599.html Sanırım piyasadaki en ucuz yuzde yuz dana eti sucuk değerlendirilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vay be aynı gün ,aynı zamanlarda ardı ardına sucuk fırsatı bir tesadüf mü :)
  • Denk geldi ne kadar doğrudur bilemicem ilk defa duydum adını en azından ismi düzgün bişeye benziyor

• Nevgrossdan 34 den aldım başka marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 mü nasıldı tadı memnun kaldınız mı

• Sucuk fiyatlari mi artti bana mi normal geliyor fiyati? Gecen ay A101'den kilosu 38 TL'den stokladigim şahinler tükendi yeni stoklar yapmak lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

vay be aynı gün ,aynı zamanlarda ardı ardına sucuk fırsatı bir tesadüf mü :)

Üst akıl..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nevigurme biraz birşeyler yapsın da alalım...
  • köfteci yusuf da daha uygun. kalite de orta.

• Kayseride %100 dana sucuk en ucuz kg fiyatı 27 lira nerdeyse her yerde de bu fiyat lezzeti kalitesi gayet iyi ekstra kargo parası verilerek alınabilir

• Merhaba,

Migros markalı Gurme üretimi sucuk 33,90 TL.

• Apikoglu antrikot muhabbeti acilmadan baslatayim

• %100 dana ismindeki ilizyona takılmamak lazım.bu sucuklar bonfile etten yapılmıyor.dananin akciğeri,dalağı,kelle eti , bağırsakları falan kullanılıyor.yani dananin satılamayan yerlerinden ucuz sucuk üretiliyor.bence siz de benim gibi sucuk olayına mesafeli yaklasin.

• kulka K kullanıcısına yanıt
    Çok aşırı sarımsak katıyorlar, insanın içinde pişiyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadness -- 23 Ocak 2017; 9:20:39 >
  • Afyonda en iyi sucuklar en fazla 40tl ben 35tlye kardesler sucuktan aliyorum buranin en meshur sucukcularindan gayet de memnunum. Burda 35tl olan sucugu disarida 50-60tlye satiyorlar hayret ediyorum.

• Hiç sorma bu sucuk piyasası fiyatlarında acayip oynama var benim bulunduğum yerde 45lira aşağısında sucuk hayal bizim için

• Daha önce duymadığım bi marka.
    Dün markette alışveriş yapmıştım. Plonez, Erşan, Torku vs de aynı fiyattı bence sıcak değil..
  • Yine aynı siteden daha önce kampanyda aldığım bi marka ortalama bi sucuk sanırım trakya üretimi olabilir aklımda öyle kalmış
    30 liradan satılsa fırsatsır stok yapılabilir

Bu fiyata fırsat değil

Tamamiyle reklam konusu ilk sıcak fırsat mesajı ve yanıyorrrr

Bildiğimiz oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 23 Ocak 2017; 10:32:46 >
  • Sucukta babanıza bile güvenmeyin derler. %100 Dana yazması aldatmaca da olabilir ciğeride dana kelleside dana içinde ne olduğunu bilemezsiniz. En iyi sucuk kendi yaptığınız sucuktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvanın ne kadar satılmayan yeri varsa macun kıvamına getirip dolduruyolar.
    kulak, burun, kuyruk, hayvanın ayakları falan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.