Şimdi Ara

1 kg vücut yağı eritmek için 125 km koşmak gerekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
18.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koşmak yerine yüz en iyi sonucu onda alırsın o dediğin 125 km de saçmalıkdır vucudun yağ eritme sistemi çok farklıdır. ve kişiden kişiyede değişir o dedikleri istatisktiklere göre ortalama rakamlardır ama bir insan bu gün 40 km yarın yada diğer günler 30 km koşarak 125 km yi tamamlamaya çalışırak zayıflayacağını zannediyosa çok yanılıyo günde 1 ay boyunca 2 km koşmak 5 gün içinde 125 km koşmakdan çok daha iydir. spora başlamayan bir insan önce vucudunu spora hazırlamalı ve ilk 10 günde doğru dürüst sonuç beklemesin 15 gün sonrasında vucut dengeye girer ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlarsınız kilo almanızda kilo vermek kadar zorlaşır açlık çekerek zayıflamaya çalışan insanların vucut sistemleri darmadağın olur spor salonlarında bazı programlar var onlara kanmayın sağlıksız bir şekilde nasıl kilo verilir nasıl kas yapılır öğrenmek istiyorsanız oralara başvurun onların programlarıylan verdiğiniz hızlı kiloları hızlı bir şekilde alırsınız ayriyettende cebinizden paranız gider internette çok bilimsel sonuçlar var araştır öğren kardeşim sağlıklı ve etkili kilo vermek uzun bir maraton gibidir doğum buna çok güzel örnekdir insanın temelleri 9 ay önce atılıyo ve 9 ayda çıkan şeyin kilosu en fazla 2 kilo oluyo bunları nerden biliyorsunuz diyorsanız bir zamanlar spor solanında takılmışdım ordaki ayrobik hocalarından bolca bilgi alışverişinde bulundum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Alakasi yok. Mekik cekmek gobeginizi daha cok ortaya cikarir. Sonucta mekik karin kaslarini gelistirir ve sizin bu karin kaslariniz gobeginizdeki yag tabakasinin altinda kaliyor. Mekik cekerseniz ordaki kaslar gelistikce gobeginiz daha cok ortaya cikar. Yapmaniz gereken sey yurumek, kosmak, yuzmek, bisiklete binmek , vb. Yani kisaca kardiyo yapmaniz lazim.

İyide dostum;ben mekik çektikçe vücuttaki yağlar hiç mi erimicek..Bide kilom sabit kaldıkça yada yavaş yavaş kilo verdikçe vücuttaki yağlar gitmicek mi..Sonuçta vücutta karbonhidrattan sonra yağlar tüketilmeye başlanıcak..
  • Bu yazıyı okuyunca diyet yapmaktan vazgeçtim, makarna, köfte, hamburger, pasta-börek yemeyi bırakarak yağ yakılmaz yani... En iyisi spor salonuna kayıt olup koşu bandını aşındıralım. En kısa zamanda eve koşu bandı almak lazım... Günde 5 km koşuya bile kalbimin dayanabileceğini sanmıyorum 19 yaşında olmama rağmen... Kim koşabilir ki günde 50-125 km. Koşabilenin yağ sorunu yoktur zaten değil mi?

125km / 30 gün = günde 4,16 km koşalım ki 1 kg yağ eritelim... Vah vah zaten benim göbek yağlarım etleşmiştir artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 13 Temmuz 2009; 16:26:05 >

• İlk başlarda sporla hızlı kilo veriliyor çünkü bildiğim kadarıyla vücuttan daha çok su atılıyor. Bedenci bir arkadaşımla koşu pistinde 10 tur (4km.) koştuktan sonra, ben biterken o demiştiki şimdiye kadar su attın asıl şimdiden sonra yağ yakmaya başlayacak vücudun. Yani yağ yakmak baya meşakatli iş.
  • Günde 5 saat güreşsek 10 günde 10 kilo verir miyiz?(yediğimizle çıkardığımız eşit düşünürsek )

Bir de bu güreştiğimiz kişiye göre değişmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

Günde 5 saat güreşsek 10 günde 10 kilo verir miyiz?(yediğimizle çıkardığımız eşit düşünürsek )

Bir de bu güreştiğimiz kişiye göre değişmez mi?

akrep nalanlan güreşirsen belki olur
  • bırakın bunları arkadaş 130 kiloyu mben ben nası vercem bu kiloyu 1.70 boy 16 yaş
  • koşarak yada yüzerek yağ yakmanın özelliği bu aktivileri belirli bir süre yaptıktan sonra 48 saat boyunca yağ yakımı sağlamasıdır. yani koşma yada yüzme esnasında değil bu yüzden verilen istatistik gereksiz bir bilgidir. aktivite esnasında yağ yakmak için yapılan sporun anaerobik olması gereklidir bu bakımdan çalışma esnasında en fazla yağ kaybettiren spor vücut geliştirmedir, ne yüzme ne de koşu.
  • Yağ olmadığı için vücüdümda :P
  • hergün 5km koşsam bantta yaklaşık bir ayda 1 kilo yağ atabiliriz.
  • Arkadaşlar burda zayıflamaktan değil yağ eritmekten bahsediliyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Arkadaşlar burda zayıflamaktan değil yağ eritmekten bahsediliyor!

vücuttaki kilolar nedir?
  • yeterli degil bilgi.
    ((sacma gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

vücuttaki kilolar nedir?

Hepsi yağ mı şimdi onların? Kas olduğunuda düşünürsek ;)
  • quote:

quote:

quote:

vücuttaki kilolar nedir?

Hepsi yağ mı şimdi onların? Kas olduğunuda düşünürsek ;)

suyuda ekle
  • normalde 1 kg yağı eritmek için 9000 kalori harcamak gerekiyor
    1 km koşuda ortalama 60 kalori harcarsınız o da yaklaşık 150 km ediyor hesap yanlış 125 yerine 150 olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

normalde 1 kg yağı eritmek için 9000 kalori harcamak gerekiyor
    1 km koşuda ortalama 60 kalori harcarsınız o da yaklaşık 150 km ediyor hesap yanlış 125 yerine 150 olmalıydı

koşmanın hızını sıcaklığa falanda bağlı mesela çok terlediğini düşün ;)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MortingenStrasse

yani 1 kişi günde 1 kilometre koşsa 3 ayda 1 kilo bile yağ veremiyor mu? bence verir mutlaka

yani... bence de çok saçma

Günde 1 kiloya ne yağı hocam Günde 10 km koşucan ki adam akıllı 1-2 kilo yağ eritesin 1 ayda düzenli olarak.. ( Su ve kas kaybı değil saf Yağ )
  • en iyisi aldırıcan yağları 150 km kim koşacak yaa
  • :)

quote:

Orijinalden alıntı: MortingenStrasse

en iyisi aldırıcan yağları 150 km kim koşacak yaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.