Şimdi Ara

1 kg Cipsin 30 TL olması !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün marketten 3 liraya bir adet büyük boy ( yaklaşık 100 gram) cips aldıktan sonra fark ettiğim bir gerçeği sizlerle paylaşmak istiyorum.Evet belki de paketlemesi dağıtımı vs. dahil maliyeti 25 kuruşu geçmeyecek 100 gram patates cipsine 3 lira fiyat biçmişler ki bu da 1 kilo patates cipsine 30 TL fiyat biçildiğini anlamına gelmektedir.Çifçinin tarladan kilosunu 15-20 kuruşu sattığı cipse tuz,baharat ekleyip kilosunu 30 liradan satıyorlar ve bizler de kuzu kuzu alıyoruz.Bir de utanmadan 50 kuruşa (en ufak boy) 17 gram cips satıyorlar sanki numunelik alıyoruz.Böylesi saçma bir fiyatlandırma olamaz,olmamalı !!

Tabi en iyisi abur cuburların hepsinden uzak durmak.

• Ben hep 3 liralık alıyorum sorun olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde ince dilimler halinde doğrayın. Daha sonra zeytinyağı tuz ve zevkinize göre baharat karışımı. Dizin yağlı kağıt üzerine bir tepsiye dizmeden önce fırçayla hazırladığın sosu önce yağlı kağıda çok ince olmayacak şekilde sürün. Daha sonra patatesleri dizip üzerine de sürün. 200 derecede ısıtılmış fırına verin, kıtır hale gelene kadar pişirin. Gerçekten çok güzel oluyor deneyin hem de sağlıklı mis gibi.
  • Patito® al BİM®'den.
  • Bime gidip 4 liraya 1 kilo patates kızartması alıp kızartıyorsun. En kral cipse 1000 çeker.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cips yerine kuruyemiş al diyeceğim de ülkede kuruyemişler etten daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

cips yerine kuruyemiş al diyeceğim de ülkede kuruyemişler etten daha pahalı

Aman hocam kuruyemiş şuan lüks tüketim vergisi alacak seviyede fiyatlara geldi salla kuruyemişi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM 1 KG ÇAY 19.95 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şokda 135gr amigo 2.10 olmuş (baharatlısı) 150gr sadeside aynı fiyat

• cips çok güzel fakat içerdiği yağlardan dolayı zararlı. Yıllardır cips yemiyorum.
  • a 101 de dik kafana hüplet var 5 tanesi 1 lira.Arada alıyorum güzel oluyor
  • Su, icetea ve selpak aldım 60 liradan fazla tuttu. Gerçekten her şey akıl almaz derecede pahalı.

• 1 kg çay ve 1 kg zeytinyağı gibi çok daha faydalı ürünlerle ikame edilebilecek hezeyan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.