Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bako39

Tour ne zaman gelir?

2hafta civarı hocam
  • Tek kablo giriş olması güzel yastıklar filan orjinaline birebir en kısa zamanda pcde kullanmak için pro varsa yoksa solo alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: priestess

Tek kablo giriş olması güzel yastıklar filan orjinaline birebir en kısa zamanda pcde kullanmak için pro varsa yoksa solo alabilirim.

şu an ikiside mevcut ama ilerleyen zamanlarda belli olmuyor stok durumları yinede herzaman beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Tek kablo giriş olması güzel yastıklar filan orjinaline birebir en kısa zamanda pcde kullanmak için pro varsa yoksa solo alabilirim.

şu an ikiside mevcut ama ilerleyen zamanlarda belli olmuyor stok durumları yinede herzaman beklerim

1. Kalite Beats Mixr Full Kutulu şekilde varmı elinizde? (Varsa ne renk var) Gittigidiyordan satış açma imkanınız varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

quote:

1. Kalite Beats Mixr Full Kutulu şekilde varmı elinizde? (Varsa ne renk var) Gittigidiyordan satış açma imkanınız varmı?

pm attım

• 1 Adet Mixr Beyaz için sipariş verdim, arkadaş son derece ilgili, her sorunuza içtenlikle cevap veriyor.. Ürün doğal olarak daha gelmedi fakat ben şimdiden tavsiye edebilirim herkese..
  • Parayı bilgisayara harcamasam MİXR yada DETOX hiç düşünmeden alırdım hayırlı satışlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Parayı bilgisayara harcamasam MİXR yada DETOX hiç düşünmeden alırdım hayırlı satışlar dilerim

teşekkürler detox gercekten cok iyi şanslı sahibini bekliyor
  • Hafta sonuna banko bir iddaa kuponu hazırladım. Tutarsa solo veya studio'yu alıyorum. :) ( Öğrenciyiz sonuçta para yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmeron

Hafta sonuna banko bir iddaa kuponu hazırladım. Tutarsa solo veya studio'yu alıyorum. :) ( Öğrenciyiz sonuçta para yok )

her zaman beklerim teşekkürler
  • Kardeşim konuyla alakasız ama studio modelinin ses tanıtımında kullandığınız tiestonun hangi parçası ismini tam yazarmısınız şimdiden teşekkürler titremeyi sesden de anlayabiliyoruz gayet güzel kaliteli ürünler para geçerse elimize hemen almayı düşünüyorum tour veya solo hd veya studio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiphopcu0625

Kardeşim konuyla alakasız ama studio modelinin ses tanıtımında kullandığınız tiestonun hangi parçası ismini tam yazarmısınız şimdiden teşekkürler titremeyi sesden de anlayabiliyoruz gayet güzel kaliteli ürünler para geçerse elimize hemen almayı düşünüyorum tour veya solo hd veya studio :)

Hocam club life vol2 miami olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiphopcu0625

Kardeşim konuyla alakasız ama studio modelinin ses tanıtımında kullandığınız tiestonun hangi parçası ismini tam yazarmısınız şimdiden teşekkürler titremeyi sesden de anlayabiliyoruz gayet güzel kaliteli ürünler para geçerse elimize hemen almayı düşünüyorum tour veya solo hd veya studio :)

Hocam club life vol2 miami olmasi lazim

Saolasın hocam teşekkürler :) buymuş
  • 1 adet Tour için pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

1 adet Tour için pm

Cevaplandı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah Solo HD almak istiyorum , Pm'den ulaşır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Valentine

Siyah Solo HD almak istiyorum , Pm'den ulaşır mısın?

Pm atildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışveriş yapacak arkadaşların aklında soru işareti kalmasın bende alışveriş yaptım arkadaşla. Tour aldım ses olarak iyiydi kötüydü demek için orjinalini de kullanmak lazım fakat şunu söyleyebilirim burn-in den sonra bass olarak beni çok memnun etti açıkçası daha önce sennheiser cx200 kullanmıştım bassları ondan biraz daha azdı ama tiz dengesi cx 200 e göre daha iyiydi.

Ben kutulu olarak L jack almıştım kırmızı olanından harika bir görüntüsü var. Fiyatı da düşmüş kutu gelmediği için bence denemek isteyenler için biçilmiş kaftan.

Tek eleştiri noktası olarak şunu belirteyim, teknoloji işi her zaman şanstır. Bende şanssız bir insan olmamdan dolayı mıdır bilmem 3. ayında normal bir şekilde müzik dinlerken aniden sağ kulaklığım iptal oldu. Sorun L jack ın oradandı çözemedim bende sağ kulaklık kısmını kesip tek kulaklık olarak dışarı çıkarken kalabalık yerlerde takıyorum. Telefon çalınca duymuyorum bazen ona yardımcı oluyor :) Bu durum her ürünün kaderi aynı olacak diye bir kaide doğurmasın ürünün ses, malzeme ve görüntü olarak 10 üzerinden alacağı not 9,5 tur.

Teknoloji şanstır, şans sizinle olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Alışveriş yapacak arkadaşların aklında soru işareti kalmasın bende alışveriş yaptım arkadaşla. Tour aldım ses olarak iyiydi kötüydü demek için orjinalini de kullanmak lazım fakat şunu söyleyebilirim burn-in den sonra bass olarak beni çok memnun etti açıkçası daha önce sennheiser cx200 kullanmıştım bassları ondan biraz daha azdı ama tiz dengesi cx 200 e göre daha iyiydi.

Ben kutulu olarak L jack almıştım kırmızı olanından harika bir görüntüsü var. Fiyatı da düşmüş kutu gelmediği için bence denemek isteyenler için biçilmiş kaftan.

Tek eleştiri noktası olarak şunu belirteyim, teknoloji işi her zaman şanstır. Bende şanssız bir insan olmamdan dolayı mıdır bilmem 3. ayında normal bir şekilde müzik dinlerken aniden sağ kulaklığım iptal oldu. Sorun L jack ın oradandı çözemedim bende sağ kulaklık kısmını kesip tek kulaklık olarak dışarı çıkarken kalabalık yerlerde takıyorum. Telefon çalınca duymuyorum bazen ona yardımcı oluyor :) Bu durum her ürünün kaderi aynı olacak diye bir kaide doğurmasın ürünün ses, malzeme ve görüntü olarak 10 üzerinden alacağı not 9,5 tur.

Hocam inanın neden öyle olmuş anlamış değilim aynı parti ile gelen ve sattıklarımdan tek bir şikayet gelmedi.. Telafi etmek için pm attım Size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Alışveriş yapacak arkadaşların aklında soru işareti kalmasın bende alışveriş yaptım arkadaşla. Tour aldım ses olarak iyiydi kötüydü demek için orjinalini de kullanmak lazım fakat şunu söyleyebilirim burn-in den sonra bass olarak beni çok memnun etti açıkçası daha önce sennheiser cx200 kullanmıştım bassları ondan biraz daha azdı ama tiz dengesi cx 200 e göre daha iyiydi.

Hocam inanın neden öyle olmuş anlamış değilim aynı parti ile gelen ve sattıklarımdan tek bir şikayet gelmedi.. Telafi etmek için pm attım Size

Hocam dediğim gibi kesinlikle size bir çamur atma çabası değil bu zaten ürün kalitesine göre fiyatı az olan bir ürün fakat teknoloji işi tamamen şans olduğu için olabilecek durumlar bunlar. Geçen sene binlerce liraya televizyon aldım ertesi hafta ana kartı yandı :) Şans olmayınca teknoloji ne yapsın, siz ne yapın yani ...

Ama arkadaşlar aklınızda soru işareti kalmasın ürün sahibi kesinlikle iyi ürünler satıp, malının arkasında olan biri.. Herhangi bir aksaklıkta gerekli yardımı ve 2. üründe indirimi sağlıyor. Kendisine teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.