Şimdi Ara

1 Haftalık iphone 5 Beyaz Garantili+Cep Kask

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Beyaz Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazımda zerre çizik yok kutu aksesuar ve fatura eksiksiz verilecektir.Sıfırı ne ise o dur.Ekstra cep kask yaptırıldı çalınmaya,suya,düşmeye garantilidir.Kulaklık ellenmedi data kablosu bembeyaz yıpranma sıfır.İstanbul Bilişimden alındı.Mağazadadan sıfır nasıl alınıyotsa cihazımda öyledir.

Fiyat 1500 TL

Takas yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pm
  • İstanbul bilisim paralel ithalat satiyor diye biliyorum garanti firmasi nedir?

• kendi garantileri paraleldir doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: feckless

kendi garantileri paraleldir doğru

bi an 1 haftalık garantili diyince yarın alıyım dicektim paraleli gördüm
  • Sorun yaratacak bişi yok muhatabınız istanbul bilişim ve şimdiye kadar hiç üzmediler.Tr garantiliden hiç farkı yok

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satışa devam...

• pm pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Sorun yaratacak bişi yok muhatabınız istanbul bilişim ve şimdiye kadar hiç üzmediler.Tr garantiliden hiç farkı yok

tr garantiliden nasıl hiç bi farkı yok bi şikayet var sitesine bi bak veya forumda bi araştır asla esnafa güvenmemek lazım deltada olsa brigstarda olsa bi firma olucak karşında şahsen ben onların bi arza durumunda değişim yapıcağını düşünmüyorum sonuçta kullanıcı hatası dese yada tamir yapsa ortada yasal olan bişey yok ha pasaport kayıt ha sizin cihaz bence fiyat yüksek ama yinede hayırlı satışlar
  • Bu firmadan aldığım 11 inci elektronik cihaz.sadece 1 tane elektrikli süpürgesinde sorun yaşadım bozuk çıktı faturası ile gittim ertesi gün sıfırını verdiler.Güvenim ondan tam bu adamlara şu ana kadar hiç üzmediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.