Şimdi Ara

1 Haftalık Android Maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone kullanıcısıyım.Arkadaşımda da Sony Xperia Arc S var.Dedik bir haftalığına takas edelim...

İos'tan Android'e geçince neler değiştiğini anlatacağım.

Android Hakkında;

Olumlu Görüşlerim

+Öncelikle Arc S'nin 4,2''lik ekranı güzel vakit geçirmemi sağladı.Büyük ekranda film,internet,oyun bir başka oluyor...

+Şarz daha çok gidiyor.Bir çok kişi aksini iddia edebilir ama şarz daha çok gidiyor...Parlaklık full tabi.

+Donanımlar genellikle Apple'den daha iyi olduğu için uygulamalar daha hızlı yükleniyor.İos'a göre daha hızlı.

+Şarz etmek için kullanılan aparat,telefon şarzdayken kullanırsanız elinizi acıtmıyor.İphone'de çok acıtıyor bir süre sonra.

+Telefonun içine erişebilmek iyi bir şey.İtunes bana yavaş geliyor.Bazen videolarda ve müziklerde hata veriyor.Ben İphone'nin içine eriştim ve normal attım hata falan vermedi.İtunes bazen dosyaları da silebiliyor.

+Flash olması gerçekten güzel.

Olumsuz Görüşlerim

-Büyük ekran tabiki düzel bir şey ama dezavantajları da var.Cepte zor taşınıyor,erişmesi zor oluyor vs vs.

-O ne kadar kötü bir ayarlar menüsü aman Allah'ım.Her şey birbirine girmiş,karman çorman bir şey çıkmış ortaya.Nerede tasarım,nerede sadelik.

-Orjinal oyun yüklemem.Bu yüzden Android'e oyun atayım dedim.Nerede özgürlük?Böyle olacaksa hiç özgür olmayalım daha iyi.Bir oyun indirdim Apk bozuk,başka oyun indirdim telefon durup dururken datayı sildi,başka oyun indirdim uyumlu değil,başka oyun indirdim telefon dondu bataryayı çıkarıp taktım.Çok zor iş.

- İos'ta Jailbreak yapınca oyun yüklemesi kolay.Apptrackr'dan indir ipa'yı oyna.Ama Android'de yok data indir yok apk indir yok telefonun içine eriş yok şuraya onu buraya bunu at falan filan...

-Piksel sayısı az olduğu için İphone'ye göre yazılar daha detaysız.Çok ta fark yok ama.

-Dahili hafıza az.Buna rağmen 250mb den boyutu büyük bir oyun yüklerseniz karta atmıyor,telefon hafızasına atıyor.Böyle saçma bir şey olamaz.

-O kalite yok arkadaş yok.Apple'nin sadeliği ve kullanım kolaylığı yok.

-İnstallous gibi önemli bir download programı göremedim.(Apptrackr'ı diyorum) Farklı sitelerden indirdim hep oyunları.

Kazanan: İOS

NOT:TAMAMEN TARAFSIZ OLMAYA ÇALIŞTIM.YANLIŞLARIMI DÜZELTİRSİNİZ.

• 1.daha çok ıphone 4 ile arc s karşılaşması olmuş ve acemi android kullanıcısı olduğunuz için apklerde sorun yaşamışsınız usta biri olsaydı çözünürlüğüne ve arm kaç olduğu öğrenip ona göre apk arardı.
    2.yine android de usta olsaydınız 250 mb dahili hafızayı doldurmadan uygulamaları hafıza kartına linkleye bilirdiniz
    3.pikseller arc s hatasıdır bunu android amiral gemileriyle yapsaydınız farklı olabilirdi mesela galaxy s3 veya htc one x gibi

daha çok yazabilirdim ama uykum geldi,sadece yaptığınız inceleme yanlıştır kesin sonuç yok sadece size göre ios
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.