Şimdi Ara

1 haftada tüm hevesim bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl içinde hep yazın yapacaklarımı düşünerek kendimi motive ederdim: dizi, film, kitap, youtube... Şu ansa sadece 1 haftada tüm bunlardan bıkmış durumdayım. Çok ilginç değil mi ya? Yıl içinde vicdan azabıyla da olsa kitap okurdum ve çok zevkli gelirdi şimdi 90 sayfalık bir kitap 1 haftadır elimde geziyor, okuyasım gelmiyor. Aynı şekilde film açıyorum 20-30 dk sonra sıkılıp kapatıyorum, diziye başlasam max 3-4 bölüm izleyip bırakıyorum. Hiçbir şey sarmıyor niye böyle oldu ya?
    Evde boş yapmaktan sıkıldım aramaya başladım, canım çalışmak istiyor resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan ulaşamadığı şeyleri ister.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ben olmalıyım

Hocam bence insanda heves kalmıyor böyle işte
    Gerçekten de ders dışında her şey zevk veriyordu son zamanlar ama şimdi hiçbir şeyden zevk almıyorum
    Kıpırdayasım yok ya

• IV. Murad bu durumu çok güzel anlatmış:
    "Bağdat'ı almaya çalışmak, Bağdat'ın kendisinden daha mı güzeldi ne?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubleonursuz -- 25 Haziran 2019; 22:36:47 >
  • 10DK Test çöz Sonra diziye geç dizi bitince 10dk Paragraf çöz öyle öyle zevk verebilir belki. Mesela ben uykum olmayınca paragraf çözüyorum 5. soruda uykum geliyor.

• Ağır spor yapın, hem vakit nasıl geçti anlamazsınız hem sikspekleriniz olur hem de gelir gelmez mışıl mışıl uyursunuz yorgunluktan. Tabii duşa girip kasları rahatlatıp bir tur kamyonu devirdikten sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BagzBani -- 25 Haziran 2019; 23:46:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son 3 senemi yok ettim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.