Şimdi Ara

1 haftada sosyalin içinden geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal denemelerde her ne kadar kötü gelmese de hatta msüde bile çok iyi gelmesine rağmen artık ayrıntılardan soru kaçırmak istemiyorum. Felsefe, Coğrafya ve Din bu 3 derse sıfırdan en başından itibaren başlayacağım. Bana katılmak isteyen aynı durumdan muzdarip olan arkadaşlar hangi kaynaklardan ilerleyeceğini belirterek bana katılabilir. Her gün sürekli tyt ayt denemesi çözmekten zaman kalmıyor, sürekli niyetleniyorum ama tytde artık saçma şeylerden netim gitsin istemiyorum. Çözüm tytlerde coğrafya ya full ya da 1 yanlış geliyor ama mesela adam karstik soruyor ya da işte toprak çeşitleri dağılımı patates oluyorum ondan bunu yapmam lazım. Çalışanlar bitirenler içinden geçenler sürekli full yapıyorum diyenler hangi kaynakları kullanarak ilerledi, ilerliyor? Artık bitsin başımın ağrısı sosyal.

• up
  • Ben de 12-15 net civarı yapıyorum(yorum sorularını yaparak)

Ramazanda çalışmaya başlayacam. Coğrafyayı hocalara geldik iyi anlatmış gibi ordan dinleyebilirim.

Dinden bi ara 5-6 sayfa not çıkarmıştım onları tekrar ederim

Felsefeyi nerden çalışacam bilmiyorum önerilere açığım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de baş 9.sınıf konularını coğrafyanın hgden temizlemiştim 10.sınıf konuları yok ama bende şuan felsefeden cidden ben de bilmiyorum ne yapacağımı temel var hatırlıyorum filozofları falan ama ayrıntı çıksa yine patlarız din için hiçbir fikrim yok
  • bak simdi kanka hepsini fulleyebilirsin birazcık şansla bence apotemi sosyal 4 derside içeriyor 2-3 test var zor değil alabilirsin felsefe adına günde merkez yayınları felsefe fasikülü var ince 1 haftada günde 1 saatten biter 7 ünite var zaten.Din adına ben çözüm3d aldım son hafta parçalıyıcam onuda yalayıp yutup giricem son haftaya saklıyorum
  • Coğrafya 9 10da da sorun çıkarmıyordu sanırım, yanlış hatırlamıyorsam bu sende binot komple fdd %70 bitirdim.

Tarih için limit el kitabı + hocaya soru sormak (kesinlikle çok şey öğretiyor) + final tarih sb + Birey ygsH sb işimi yarı yarıya gördü, şu aralar tekrar notu çıkartıyorum.

Felsefe de herhangi bi konu anlatımıyla tabam yapıp detay öğrenmek ve sonra soru çözmek gerekiyor. Fem ve final iyiydi yine yanlışım yoksa ama felsefe de hala eksik hissettiğim yerler var mesela kozmolojik kanıt ve ontolojik kanıt bazen birbirine karışabiliyor

Din için bir şey diyemeyeceğim çözümünü zorunlu din yerine felsefe seçmeyerek kaçırdık geçmiş olsun, ne kadar öğrenirsen öğren bitmiyor. Ösym sorularını yapmak genel din kültürü bilginize bakar.

Bu arada tüm bunları okuyup başarısızlığımı ağzının suyu akarak bekleyen avel varsa amacım tavsiye vermek derece yapıcam demek değil. İğrençsiniz hem de çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cografya bitmez bence. Mesela adam haritada ovalari gosteriyor hangi ova yoktur diyor. 1 soru gelir diye butun ovalari platolari vb ezberleyelim mi simdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de merak ediyorum.Ben de varım

• Hynx kullanıcısına yanıt
    Kanalları falan ezberledim ben 1 soru 1 sorudur artık mata eşit:(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı dertten muzdaribim. Cografyada fethi demirci çok iyi diyolardı. Ramazanda gün içinde halsiz oldugum zaman onu acip okulda ders dinliyomuş gibi oturup dinlemeyi düşünüyorum. Felsefe ile alakalı olarak da temelim var ama filozof veya direk bilgi sordu mu patlıyorum. Bİr an önce hepsini halledip aradan çıkarmak istiyorum inşallah hayırlısı olsun
  • sadbeaker kullanıcısına yanıt
    fethi hoca çok iyi ama kpss anlatıyor konular yks'ye göre eksik. ben de ilk videosunu izleyip çok beğenmiştim mantığı kafada oturtuyor ama keşke yks için tüm konuları çekseymiş
  • elione kullanıcısına yanıt
    keşke ama en azından temel olan konuları fethi hocadan tam kavrayıp eksikleri başka bi yerden kapatmaya calısıcam gibi görünüyo. öncelikli hedefim zaten ayt feni halletmek ondan sonra sosyali de iyi bi şekilde bitiricem
  • sadbeaker kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar okula gitmeyi bırakmamışsın bide ramazandada gideceksin gg olmuşsun

• wardsg1 W kullanıcısına yanıt
    devamsızlık haklarımı harcamayı istemedim ondan dolayı gidip okulda calısıyodum. pazartesiden itibaren de sınavlar başlıyo 2 hafta boyunca okula gidip sınava girip eve gelicem ramazanda evde calısmayı düşünüyorum
  • veysel027 V kullanıcısına yanıt
    din yerine felsefe seçmek diye birşey yok hocam.
    sadece nüfusta hristiyan ve musevi olarak kayıtlı olup, lisede din dersi almamış olanlar öyle yapabiliyor. onda da sadece bu iki dinden birine kayıtlı olmak şartı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

din yerine felsefe seçmek diye birşey yok hocam.
    sadece nüfusta hristiyan ve musevi olarak kayıtlı olup, lisede din dersi almamış olanlar öyle yapabiliyor. onda da sadece bu iki dinden birine kayıtlı olmak şartı var.
    Uçan spagetti canavarına inanan birinin lisede zorunlu din dersi almasına rağmen felsefe seçme hakkı yok mu?
  • Quinox Q kullanıcısına yanıt
    pastafaryanlar seri kızgın atıyor
  • elione kullanıcısına yanıt
     1 haftada sosyalin içinden geçmek
  • Coğrafya cepte+okyanus ygs kitabı (çözümlü)+bir felsefe+bir din kitabı+apotemi sosyal

Bunları çözdum/çözüyorum 16 üzeri yapıyorum eğer zorsa min 14 oluyor yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.