Şimdi Ara

1 HAFTADA 5 KİLO VERMEM LAZIM ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR NASIL VEREBİLİRİM COK ACİL 5 KİLO VERMEM LAZIM ASKERİ MÜLAKATLARIM VAR 1 İNDE ELENDİM KİLOM COK SIKINTI OLMAS ZANNEDİYODUM 5 KİLO FAZLAN VAR DEDİKLERİNDE ŞOK OLDUM BANA YARDIM EDİN DİĞER SECMEYE 1 HAFTA KALDI

• Doktora gitmeni tavsiye ederim
  • Sistem 32 yi sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakonika1

ARKADAŞLAR NASIL VEREBİLİRİM COK ACİL 5 KİLO VERMEM LAZIM ASKERİ MÜLAKATLARIM VAR 1 İNDE ELENDİM KİLOM COK SIKINTI OLMAS ZANNEDİYODUM 5 KİLO FAZLAN VAR DEDİKLERİNDE ŞOK OLDUM BANA YARDIM EDİN DİĞER SECMEYE 1 HAFTA KALDI

Sahillerden birine git.Bir sabah bir akşam 5 km yürü.

Bu şekilde 5 günde 7 kilo verdim.
  • bacagından 5 kiloluk bir parça kes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasix die bir hap var idrar söktürücüdür kendisi(ucuz baya 1-2lira gibi bişi reçetesiz alınıyor) içtikten 10 dk sonra falan çişin gelmeye başlar sonra bir kaç saat boyunca habire işersin 2-3 kiloya kadar kullanılabilir ama 5kilo sıkıntı çıkarabilir biraz koşu yap 5gün yemene dikat et son günde bundan al 2-3 tane tamamdır asıl amacı su toplama vakalarında falan vücudun gereksiz topladığı suyu atmasını sağlar böbrekleri uyararak.

Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum onu da bilesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

quote:

ARKADAŞLAR NASIL VEREBİLİRİM COK ACİL 5 KİLO VERMEM LAZIM ASKERİ MÜLAKATLARIM VAR 1 İNDE ELENDİM KİLOM COK SIKINTI OLMAS ZANNEDİYODUM 5 KİLO FAZLAN VAR DEDİKLERİNDE ŞOK OLDUM BANA YARDIM EDİN DİĞER SECMEYE 1 HAFTA KALDI

SAHİL OLMASI ŞART MI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok az , mide suyunu alacak kadar ye başkada bişey yeme. Afrikadakiler spor yaptığından mı zayıflıyor , yiyecek bişeyleri yok adamların. Boğazımızı tutamıyoruz işte. bende dahil
  • quote:

quote:

quote:

SAHİL OLMASI ŞART MI?

Kesinlikle evet,çünkü vücud kumda yürürken kendini daha çok zorluyor.Çok terliyorsun ve vücudun yağ eritiyor.

Edit 1:Ekstradan bir haftalık diyeti yürüyüşe paralel uygula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneyli Şaman -- 30 Haziran 2015; 11:15:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

Lasix die bir hap var idrar söktürücüdür kendisi(ucuz baya 1-2lira gibi bişi reçetesiz alınıyor) içtikten 10 dk sonra falan çişin gelmeye başlar sonra bir kaç saat boyunca habire işersin 2-3 kiloya kadar kullanılabilir ama 5kilo sıkıntı çıkarabilir biraz koşu yap 5gün yemene dikat et son günde bundan al 2-3 tane tamamdır asıl amacı su toplama vakalarında falan vücudun gereksiz topladığı suyu atmasını sağlar böbrekleri uyararak.

Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum onu da bilesin.

O SIKINTI BİRAS VÜCUDUMUN DENGESİ BOZULABİLİR KİLOYU GECSEM GENEL SAGLIKTA KALIRIM YİNEDE TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamaha1100yzf

çok az , mide suyunu alacak kadar ye başkada bişey yeme. Afrikadakiler spor yaptığından mı zayıflıyor , yiyecek bişeyleri yok adamların. Boğazımızı tutamıyoruz işte. bende dahil

MANTIKLI SABAH AKSAM COK AZ YERSEM OLABİLİR ORUC TA TUTCAM ZATEN SU FAZLA İCSEM BISEY OLMAZ DEME
  • quote:

quote:

quote:

quote:

SAHİL OLMASI ŞART MI?

Kesinlikle evet,çünkü vücud kumda yürürken kendini daha çok zorluyor.Çok terliyorsun ve vücudun yağ eritiyor.

Edit 1:Ekstradan bir haftalık diyeti yürüyüşe paralel uygula.

SAHİL YOK AMA BURALARDA YA NEYSE AMA BİÇARESİNİ BULUCAM TEŞEKKÜRLER

• Montla mıç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolunu kes
  • Benim de kilo almam gerek, lanet olsun.

• Zamanında araştırmanı yapmalıydın eleneceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Benim de kilo almam gerek, lanet olsun.

kilo almak kolay kardeş hergün ye ölümüne ne var ben mi sölücem
  • Oruç tut. Şeker ve yağlı olan yimeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Zamanında araştırmanı yapmalıydın eleneceksin.

haklısın gercekten suc bende
  • Bi haftada veremezsin,geç kalmışsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.