Şimdi Ara

1 hafta okula gitmesem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lise 1 deyim bu hafta okula gitmek istemiyorum sadece karneyi almaya gidicem yoklama alırlarmı,yoklama alırlarsa okuldan atılırmıyım??

• Alırlar tabiki. Son hafta diye yoklama alınmayacak mı sanıyorsun? Bizim okulda hala ders işleyen hocalar bile var.
  • Yoklama alırlar fakat karneye geçecegini sanmam devamsızlığın

• quote:

Orjinalden alıntı: B_E_P

arkadaşlar lise 1 deyim bu hafta okula gitmek istemiyorum sadece karneyi almaya gidicem yoklama alırlarmı,yoklama alırlarsa okuldan atılırmıyım??

Bizim hocaların hepsi işliyo perşembe günüde işliceklermiş.Onlara burdan selamlarımı yolluyorum.
  • Ben öss olduğum için bayadır gitmiyorum ama kardeşim lise 1 o 2 haftadır gitmiyor eğer devamsızlığın yoksa gitme sende
  • lise 1'de devamsızlığım 40 günü aşmıştı. silmişlerdi. yine aşmıştım. lise 2'de de 25 yazıyordu karnede. yani hiç bi şekilde kalamıyorsun. o kadar uğraştım olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B_E_P

arkadaşlar lise 1 deyim bu hafta okula gitmek istemiyorum sadece karneyi almaya gidicem yoklama alırlarmı,yoklama alırlarsa okuldan atılırmıyım??

devamsızlığı geçersen sınıfta kalırsın iki üç yıl önce bi hafta sürüyodu hepsinin hazırlanışı felan şimdi bibucuk günde bitiyo hepsi ama son iki üç gün geçmiyo ona göre ayarla işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene okula gitmemek
    7 yıl önce açıldı
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

lise 1'de devamsızlığım 40 günü aşmıştı. silmişlerdi. yine aşmıştım. lise 2'de de 25 yazıyordu karnede. yani hiç bi şekilde kalamıyorsun. o kadar uğraştım olmadı.

İmzan güzelmiş.
  • pazartesi salı çarşamba yoklama alınır perşembe alınmaz cumada karneni alırsın demişti müdür yardımcısı, çarşamba gününe kadar rapor verdimde
  • ben hesapladım hepsini.15.5 gün yaptım cumayla beraber.son günde yoklama alınmıycak.

15,5+4=19,5

israf haramdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.