arkadaşlar lise 1 deyim bu hafta okula gitmek istemiyorum sadece karneyi almaya gidicem yoklama alırlarmı,yoklama alırlarsa okuldan atılırmıyım??
Alırlar tabiki. Son hafta diye yoklama alınmayacak mı sanıyorsun? Bizim okulda hala ders işleyen hocalar bile var.
Yoklama alırlar fakat karneye geçecegini sanmam devamsızlığın
quote:
Orjinalden alıntı: B_E_P
arkadaşlar lise 1 deyim bu hafta okula gitmek istemiyorum sadece karneyi almaya gidicem yoklama alırlarmı,yoklama alırlarsa okuldan atılırmıyım??
Bizim hocaların hepsi işliyo perşembe günüde işliceklermiş.Onlara burdan selamlarımı yolluyorum.
Ben öss olduğum için bayadır gitmiyorum ama kardeşim lise 1 o 2 haftadır gitmiyor eğer devamsızlığın yoksa gitme sende
lise 1'de devamsızlığım 40 günü aşmıştı. silmişlerdi. yine aşmıştım. lise 2'de de 25 yazıyordu karnede. yani hiç bi şekilde kalamıyorsun. o kadar uğraştım olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: B_E_P
devamsızlığı geçersen sınıfta kalırsın iki üç yıl önce bi hafta sürüyodu hepsinin hazırlanışı felan şimdi bibucuk günde bitiyo hepsi ama son iki üç gün geçmiyo ona göre ayarla işte
lise 1'de devamsızlığım 40 günü aşmıştı. silmişlerdi. yine aşmıştım. lise 2'de de 25 yazıyordu karnede. yani hiç bi şekilde kalamıyorsun. o kadar uğraştım olmadı.