Şimdi Ara

1 günde saç mı yağlanır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
6.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen , uzun olmamasına rağmen hem yağlanıyor hemde aşırı derecede kepekleniyor yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum.
  • aynen benim de çabuk yağlanıyor . önceden okumuştum ekşi de benimki de ince telli . bi de böyle dokunsan şekli bozuluyor . öyle böyle değil hemen dağılan bir saç . kazak tshirt çıkarayım dersin . hemen saçınla etkileşir bozulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

aynen benim de çabuk yağlanıyor . önceden okumuştum ekşi de benimki de ince telli . bi de böyle dokunsan şekli bozuluyor . öyle böyle değil hemen dağılan bir saç . kazak tshirt çıkarayım dersin . hemen saçınla etkileşir bozulur

+1

Ayrıca baştan aşağı yıkanmanıza gerek yok ya sadece saçı yıkayın yeter ben öyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagato Rinnegan -- 30 Kasım 2013; 23:32:18 >
  • Aksam yikasam sabah yaglaniyor. Kalorifersiz evde her sabah dus almak zorunda kaliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clear men deniyorum şimdi yazarım sonuçları

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

quote:

aynen benim de çabuk yağlanıyor . önceden okumuştum ekşi de benimki de ince telli . bi de böyle dokunsan şekli bozuluyor . öyle böyle değil hemen dağılan bir saç . kazak tshirt çıkarayım dersin . hemen saçınla etkileşir bozulur

+1

Ayrıca baştan aşağı yıkanmanıza gerek yok ya sadece saçı yıkayın yeter ben öyle yapıyorum.

Birde saçlara şekil veremiyorsun ki fön çekiyorum 10 dakika sonra düşüyor saçlar

• Şampuanin pek önemi yok kepekli saç haricinde sonuçta saçi temizlemek için varlar genetik bir olay benim saçimda uzun 2. Günün sonunda yağlanmaya başliyor hergün şampuanla yikamak saçi yipratabilir 2-3 günde bir şampuan kullanim ve saçiniz tamamen köpürene kadar değil de civik olacak kadar az kullanin

• Aynı dert bende de var ama yapacak bir şey yok gibi.Alıştım artık Gece 12 gibi banyo yapıyorum ertesi gün 12 de uyanıyorum yine saçlarım yağlı.3 numara saçta da öyle uzun saçta da öyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

quote:

+1

Birde saçlara şekil veremiyorsun ki fön çekiyorum 10 dakika sonra düşüyor saçlar

Aynen hocam ama sanırım benim saçlar alıştı elimle düzeltince eski halini alıyor ama sürekli saçımla oynamaktan da rahatsız oluyorum yatık yakışsa düzleştirip yatırıcam da emo gibi oluyor sevmiyorum.

• Kapalı alandayım neredeyse hep oturuyorum, bulunduğum ortam da hava alıyor. Yinede senin gibi aynı durumdayım her gün saçım yağlanıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

saçın ince telli ise malesef yapacağın birşey yok

kilolu isen zayıflamak tek seçeneğin

bunların hiçbiri değilse karaciğerde birşey olabilir

Saçım ince telli
    Kilolu değilim

saçım kalın telli
    zayıfım
    kc de sadece bilirubin seviyesi dengesiz.

fakat her gün yıkamak durumundayım

Sacim normal telli
    kiloluyum
    3 numara kestirdim
    zeytinyagli sabun falanda hikaye
    hala her gun dus almak zorunda kalıyorum 3 numara sac parliyola

• quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

Bıktım arkadaşlar artık her gün duş ala ala
    2. günde hemen yağlanmaya başlıyor.

Saçım uzun, elseve şampuan kullanıyorum.

Bu yağlanmanın önüne geçmek için ne yapabilirim?

Nasılsın hocam? Sorma valla ya.2 günde 1 banyodan hasta olup ölücem en sonunda.Bu arada Clear'in kırmızı olanını kullanıyorum.İkinci günde ancak yağlanıyor.Öneririm şiddetle.Benimde saçlar uzun.
    Bak alttakilerin kırmızı versiyonu
     1 günde saç mı yağlanır

• Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Demek kırmızı olanı kullanıyorsun. Sanırım gözüne şampuan kaçmış , zira bu fotoğrafta kırmızı kutu yok
  • photon yagli saclar icin olan sampuandan al gel sonra bana tesekkur et.

• Hergun yikarsan hergün yaglanir , az yağlanmasını istiyosan 3 günde 1 yika ilk baslarda yaglancak sonra alışacak

• Aynisi bendede var sacimi duzeltmek 1 saatimi aliyor zor sekil aliyor bende biktim yaglaniyo hemen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.