Şimdi Ara

1 GHz işlemcili ve Symbian Belle destekli Nokia 500 Fate'in görselleri yayınlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci


    quote:

    Orijinalden alıntı: l3ortacine16


    quote:

    Orijinalden alıntı: Miasmus

    forumdaki yorumlara göre nokia yı yönetiyoruz. şimdi;

    symbian dandik. çabuk telefon üretimini durdurun. yeni telefonlara direk android, ios, wp7 yükleyin... 1 ay sonra telefon çıkar android destekli. Google tarafından açılan dava sonucu nokia batar. Kullanıcılar, destek vermeyen android destekli* nokia telefonlar ile app store ve garantiden yoksun bırakılarak kaderlerine terk edilir. Bu durumda forumdan daha farklı sesler çıkmaya başlar "-allah belanı versin" nokia derler ve zaten forum geniusları belasını vermiş firmayı batırmıştır. Ancak nereye saldıracağını bilemeyen forum geniusları batmış nokia hakkında daha fazla yorum yaparlar ve Türkiye Cumhuriyeti forum geniuslarının göz yaşları altında kalarak haritadan silinir. Bu olay tarihe "EPIC TROLL FERYAD" diye geçer, böylece teknolojiyi çok fazla takip etmenin bünyede ne gibi sonuçlar doğurduğu bilimadamları tarafından tartışılır ve taş ve sopaya geri dönmeye karar verilir. İnsanlık bir keze daha kaybetmiştir, geniuslar ise gizli yerleşim yerlerinde kaçak olarak elektrik ve cep telefonu kullanmaya devam ederler ancak yeni applicationların çıkmamasından dolayı kafayı sıyırıp bu sefer android ve ios'u hedef alan yorumlar yapmaya başlarlar en sonunda internetin son zerrelerinin de kaybolması ve yeni updatelerin gelmemesi ile nesilleri tükenir ve insanlık tekrar bu sefer daha kesin adımlarla yürümeye devam eder.


    N8'e 1ghz işlemci,1gb ram,Android 2.3 koysa bak nasıl alınırdı.Ama yok işte nokia yapmıyor,yapamıyor!

    Niye Android olacakmış? 1 GHz işlemcili, 1 GB RAM'li Android'li N8 almaktansa 680 MHz'li 256 MB RAM'li Symbian'lı N8'i tercih ederim.


    Bak nokia ceosu ne dedi ?;
    Platformumuz yanıyor!

    Bunu ben demedim Stephen Elop dedi,hani şu şirketi batırmaya çalışan adam var ya,işte o dedi bunu Yanan bi platformu kim ne yapsın ? Geleceği olmayan bi platformu.Nokia dediğim özelliklerde bi telefon yapsa bak telefon nasıl satılacaktı,yada android yerine meego kullansa




  • O CEO'nun dediğine inanıyorsan söyleyeceğim bir şey yok. Adam hâlâ Microsoft'un hissedarı durumunda tabi Symbian için yandı diyecek. Hemen akabinde MeeGo'yu ve Symbian'ı ikinci plana atıp Microsoft ile anlaşma yapması bunun ispatıdır. Zaten N9 başarılı olsa bile MeeGo'lu cihaz gelmeyecek dedi. Anlayamıyor musun buradaki düşünceyi? Hangi firma başarılı olduğu bir şeyin devamını getirmek istemez?
  • nokianın son çırpınışları o kadar kibirle telefon yaptılarki zamanında şimdi isminden dolayı para verenler haricinde kimsenin alacağını sanmam n8i kullandım en son s2 den sonra takoz gibi geldi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.