Şimdi Ara

1 GB Lık Flash Belleği 2 Gb Yapma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada internette gezinirken birkaç birşey öğrendim. bu yolla kartın kapasitesi 2 gb gösteriliyor ve satıcılar fiyatı yükseltiyorlar. yani dolandırıcılık. Bir başka arkadaşın dediği de şu:

"Bunun mantığı 2 gb göstermektir, hex kodlarında oynama yaparak 2gb gösteriyor.
    Ama asla 2gb veri atamazsın içine.
    Sizlere böyle bi kart satılırsa kolayca yutabilirsiniz bu numarayı.
    mp3 çalarlarda aynı şekilde işleme tabi tutulabilir. "

Bu da bize bir bilgi olsun. Sonra kartımı bozardı bozmazdı derken aldığımız üründen kazık yemeyelim.
  • Hayal mahsulleri ofisinin en son bombası
  • ya güzel paylaşım ama energy sen al o flashı içine 2 gb at bakıyımj atmıycak 1 gb tan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Arkadaşlar 1 gb flah belleğiniz varsa bunu 2 gb yapın.

ama discimizin 1gb olması gerekir 2gb değil

discimizi boşaltmamız gerekir

1 Flash belleği usb yuvasına takalım
    2 Kartın takılı olduğu sürücüyü seçelim
    3 Fix’e tıklayalım
    4 Artık kartımız 2gb olmuştur..
    5 Kart kullanıma hazırdır.

Kart biçimlendikten sonra karta format çekerseniz içinde varolan yazılım yok olur ve kart eski halini alır bunun için bu değerler kaybolmaması için kartın içine girerek silmelisiniz .eğer silinirse gene bu işlemi uygulayın

Not: Flashta doğacak zararlar kullanıcıya aittir.

http://rapid-share.com/files/18949359/SDFix2G.exe.html

resimler;

http://i26.tinypic.com/zsllkz.jpg

http://i25.tinypic.com/k4a5uv.jpg

arkadaşlar bu program yüklenen şeyi sıkıştırır flash discin içinede

Alıntıdır.

Bu yöntem ile chipi yeniden programlarsınız ayrıca atarsınızda dosyaları ama geri alabilirmisiniz bilmemm

• 1bardağa 2 bardak su koymayı hayal edin....
  • nerde çokluk orda ......
    (2 gb)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uttuboy

bu arada internette gezinirken birkaç birşey öğrendim. bu yolla kartın kapasitesi 2 gb gösteriliyor ve satıcılar fiyatı yükseltiyorlar. yani dolandırıcılık. Bir başka arkadaşın dediği de şu:

"Bunun mantığı 2 gb göstermektir, hex kodlarında oynama yaparak 2gb gösteriyor.
    Ama asla 2gb veri atamazsın içine.
    Sizlere böyle bi kart satılırsa kolayca yutabilirsiniz bu numarayı.
    mp3 çalarlarda aynı şekilde işleme tabi tutulabilir. "

Bu da bize bir bilgi olsun. Sonra kartımı bozardı bozmazdı derken aldığımız üründen kazık yemeyelim.

Bence de bir pazarlama hilesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occuplus -- 11 Haziran 2008; 19:11:46 >
  • diyorum ki Türk zekası ya kapasite ne ise zorlamaya gerek yok minibüs şöförleri gibi 20 kişilik araca 40 kişi doldurmaya pek meraklıyız
  • Bi kere içini nasıl değiştirir ki bu. Neyse 1 tane 1 GB'lık flash diskim var ondanda memnunum saol kalsın.
  • çok saçma 1gb, 2gb yapılıyorsa flash bellek üreticiler neden 1gb üretsinki direk 2gb üretir.nie ucuzza satsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vserkan

diyorum ki Türk zekası ya kapasite ne ise zorlamaya gerek yok minibüs şöförleri gibi 20 kişilik araca 40 kişi doldurmaya pek meraklıyız

Sonrada araba devrilir
  • hiç riske girmedim ama yinede saol şimdi elimde kalır falan usb
  • deneyen varmı
  • sanmam ama oluyor böyle mesela çakma sony markalı ipod karbon kopyası mp3 çalmaya yakın cihazlarda

2gb bellek gösteriyor format atıyorsun 256mb a düşmüş. anaaa diyorsun. elinde patlıyor

başına gelen arkadaşlarım var aman denemeyin onun yerine migrosta bile 2gb 15 4gb 25 ytl almak daha mantıklı
  • nası yani :) içindeki flash memory entegresindeki transistörler 2ye mi katlanıyormuş?? ahaha hiç güleceğim yoktu..

floppy disk zamanlarında, 720kb.lik disketleri 1.44MB olarak formatlıyorduk, nası olsa manyetik ince bi malzeme , onda mümkündü de bu 1GB.lık elektronik cihazı 2 gb lık yapmak aşırı bir fantazi ürünü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: --MaynaK--

deneyen varmı

Denedim evet 2gb oldu ama 2gb kadar dosya dolduramadım. Daha sonra HP USB tool ile eski haline getirdim.
  • ozer57 O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Bir Düşün Arada Fiyat Farkı Var Hem Boşverin 2 Gb'Yi Ben Biraz Önce Yabancı Sitede Dolanırken Gördüm 1 Gb 4 Gb Yapıyordu Bende Denedim Şimdi Üzerinde 1 Gb Yazan Flash Disk Artık Sorunsuz Bir Şekilde 4 Gb Oldu Ve Tıkır Tıkır Çalışıyor İsteyeni Özel Olarak Yardımcı Olabilirim Bizzat Denedim %100 Çalışıyor...
     1 GB Lık Flash Belleği 2 Gb Yapma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.