Şimdi Ara

1 GB Lık Flash Belleği 2 Gb Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 gb flah belleğiniz varsa bunu 2 gb yapın.

ama discimizin 1gb olması gerekir 2gb değil

discimizi boşaltmamız gerekir

1 Flash belleği usb yuvasına takalım
    2 Kartın takılı olduğu sürücüyü seçelim
    3 Fix’e tıklayalım
    4 Artık kartımız 2gb olmuştur..
    5 Kart kullanıma hazırdır.

Kart biçimlendikten sonra karta format çekerseniz içinde varolan yazılım yok olur ve kart eski halini alır bunun için bu değerler kaybolmaması için kartın içine girerek silmelisiniz .eğer silinirse gene bu işlemi uygulayın

Not: Flashta doğacak zararlar kullanıcıya aittir.

http://rapid-share.com/files/18949359/SDFix2G.exe.html

resimler;

http://i26.tinypic.com/zsllkz.jpg

http://i25.tinypic.com/k4a5uv.jpg

arkadaşlar bu program yüklenen şeyi sıkıştırır flash discin içinede

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 3 Haziran 2008; 1:44:25 >

• bence sakın denemeyin flash diskiniz 1 gb dan fazla atılacak ilk büyük dosyada bozulacaktır. hatırlarsanız bir ara bu yöntemle satılan çakma ipodlar türemişti. ve normal değerinden fazla dosya attığımız zaman çöp oluyordu.
  • riske girmeye değmez
  • peki 2gb tıda 1gb yapıyormu bu
  • Elimde 2-3 tane 512 var ben riske girerim arkadaş 512 ile oluyomu bu bunları 2gb falan yapabilirmiyim ?
  • aman elimizdeki 1 gb tanda olmalım kalsın 1. olmak 2. den iyi
  • Yok ben almamayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB Ram Yetmiyor (Çözdüm)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten flaş bellek üreticileri de aptaldı.
    Aynı diski 2GB olarak satmak varken nedense daha ucuza 1GB diye satıyorlar.
    Milyonlarca dolar ile oynayan adamların yazılım ve donanım mühendislerinin aklına nedense böyle bir yöntem gelmiyor.

İnanmayın böyle konulara.
    Allah bilir şu malum flaş bellek autorun virüslerinden biridir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Arkadaşlar 1 gb flah belleğiniz varsa bunu 2 gb yapın.

ama discimizin 1gb olması gerekir 2gb değil

Belleğimiz 2GB ise nie 2GB yapmaya çalışalım ki zaten 2GB!
    Bana çok saçma geldi bu yöntemin stabil çalışacağını düşünmüyorum.
  • riske girmeye deymez
  • arkadaş yeni bir şey demiş belkide denemişdir ve bizlerle forumda paylaşmış ileri geri konuşmamak lazım sonuçta kimseye silah zoruyla bir şey yaptırmıyo bilim dünyasıda böle bişe değilmidir riske girmeyeceksin ama başarı bekleyeceksin dikkat ederseniz şu anda filimlerin boyutları küçülebiliyor 600 mb lik filim 300 mb gayet rahat bir şekilde sıkıştırıla biliyor aynı şekilde 1 .44 mb lik diskler 1.77 mb yapılabiliyodu benim elimde 4.gb olduğundan denemedim 1.gb olsa emin olun denerdim zaten yukarıdada arkadaş sadece 1 gb için söylemiş
  • 1 gb lık ve 2 gb lık modüller ya aynıysa? bazı arkadaşlar bunu hiç hesaba katmıyolar. bu sektörde çok sık rastlanır böyle şeylere, çarpanı kapatılan işlemciler yok mu? kısıtlana ekran kartları her gün piyasaya ısıtılıp ısıtılıp sürülüyoken bu neden olmasın? çinde bu tarzş yleri yapıyolar arkadaşlar, hiç merak etmeyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

1 gb lık ve 2 gb lık modüller ya aynıysa? bazı arkadaşlar bunu hiç hesaba katmıyolar. bu sektörde çok sık rastlanır böyle şeylere, çarpanı kapatılan işlemciler yok mu? kısıtlana ekran kartları her gün piyasaya ısıtılıp ısıtılıp sürülüyoken bu neden olmasın? çinde bu tarzş yleri yapıyolar arkadaşlar, hiç merak etmeyin...

sana katılıyorum.ama genede saçma!
  • Elimizdeki şeyden olmaya değmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

Elimizdeki şeyden olmaya değmez.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkntr

Elimde 2-3 tane 512 var ben riske girerim arkadaş 512 ile oluyomu bu bunları 2gb falan yapabilirmiyim ?

• Arkadaşlar zorla birşey yaptırmaya çalışmıyorum. Sadece webde gezinirken bu konuya denk geldim ve ilginç geldi. Paylaşayım dedim :)
  • walla bravo gavur yapıyor.Sakın denemeyin arkadaş fıkra anlatmış galiba elinizdekinden olursunuz
  • valla hocam bır arabanın 2 ton kaldırma yuku varken sen buna 4 ton yuklersen ne olur arabadakı tonaj artar ama motor bogulur sonra bir rampada kalırsın....
  • biraz da olsa emeğe saygı lütfen. Herkesin hür iradesi var, denemek ya da denememek kendi paşa gönlüne kalmış. Ama bu tür yorumlarla arkadaşın paylaşımcı şevkini kırıyorsunuz. öyle yorumlar çıkmış ki sanki arkadaşın garezi var da sizin flash belleği kullanılmaz duruma getirmek istiyor. paylaştığı için arkadaşıma çok teşekkür ederim. insan sosyal bir varlık olduğuna göre paylaşımcı olması da gayet doğal. Asıl tepkiyi bilip de sadece kendine saklayan bencil kişilere göstermek gerekir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.