Şimdi Ara

1 GB İPOD SHUFLE YENİ NESİL 32 YURO... BİMEKS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİTEDE YAZMIYOR AMA BEN GÖRDÜM. SÜPER FİYAT YAZIP KOYMUŞLAR CAMEKANA... :) GALİBA MAĞAZA MAĞAZA GEZEREK GÖRÜLEBİLİYOR... ADANA BİMEKS TE BU FIRASAT...

DÜZELTME (ÇEVİRİ ):
    SİTEDE BU FİYATA OLDUĞUNU GÖREMİYORSUNUZ AMA ADANA BİMEKSTE DOLAŞIRKEN VİTRİNDE GÖRDÜM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat zorlu -- 12 Mart 2009; 10:00:48 >

• Ipod Shuffle 32 Avro
  • sevgili yarbayım bu nası bi yazım tarzıdır yaw yuro nedir camekana nedir fırasat nedir hiç yakışmamış size
  • Heyecandan olmuş galiba. Mesajda büyük harfle yazılmış
  • Onun bir çok mesajı öyledir boşverin. Biraz Türkçe'si kısıtlıdır arkadaşın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

SİTEDE YAZMIYOR AMA BEN GÖRDÜM. SÜPER FİYAT YAZIP KOYMUŞLAR CAMEKANA... :) GALİBA MAĞAZA MAĞAZA GEZEREK GÖRÜLEBİLİYOR... ADANA BİMEKS TE BU FIRASAT...

bence türkçesi iyi kendine has atasözü bile var kardeşimizin bence çokta güzel
  • 70 lira civarına geliyor. Yine de o kadar parayı vermem önce ekran koysunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod nano 4. nesil, 8 gb
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Onun bir çok mesajı öyledir boşverin. Biraz Türkçe'si kısıtlıdır arkadaşın...

BU KELİMELER TÜRKÇE KISITLILIĞINDAN DEĞİLDİR... YURO YERİNE AVRO, CAMEKAN YERİNE VİTRİN FALAN KULLANABİLİRDİM AMA NEYSE... ESPRİLİ OLSUN DİYE ÖYLE YAZDIM... ŞEKİL İLE ÇOK UĞRAŞTINIZ... ÖZETLE BU FİYATA SHUFFLE BULAN VARSA YAZSIN... BULAMIYORSANIZ YOK EKRANI YOK, YOK İYİ DEĞİL FALAN YAZMAYIN LÜTFEN... BEĞENEN ALIR BEĞENMEYEN ALMAZ... BEN ALMADIM, ÇÜNKÜ EKRANI YOK.... İSTEYEN OLUR DİYE BURAYA YAZDIM... KENDİM ALACAK OLSAM ALDIKTAN SONRA 32 AVROYMUŞ DİYE YAZARDIM...
  • Fiyatı pahalı değil normal alınır bende 512 mb liği var gayet güzel memnunum
  • aynen adamın mizahını anlamamış bazıları.
  • Ekransız mp3 çalar balkonsuz eve benzer
    O hatayı 1 kez yaptım bir daha da yapmam.
  • nekadar ekmek o kadar köfte...... ozaman gidip touch alacaksın. duble balkon
  • ne duble balkonu olmmmm, bildiğin teras.
  • touch yerine daha yeni sordurttum arkadaşa 8 gb nano alsan 230-250 tl ye denk geliyo(uk den) bi ton parayı kdv adı altında sıyırmasak,duble balkon mini teras yerine geçer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 13 Mart 2009; 11:41:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: waffenss

nekadar ekmek o kadar köfte...... ozaman gidip touch alacaksın. duble balkon

Onun fiyatı ne kadar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.