Şimdi Ara

1 gb 256bit nvidia geforce ekran kartı 2gb ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaslar baslıktada belirttıgım gıbı bılgısayarımda

1 gb 256bit nvidia geforce GT9800 ekran kartı 2gb ram var

işlemci İntel Core Duo 2 Cpu E4500 @2,20 Ghz 1,10 Ghz yazıyor

ama bılgısayar acayıp kasıyor sıkınrı nedır acaba bence işlemci ve ram azgelıyor dıye dusunuyorum acıll bı cevap verırmısnız ?

Tesekkurler

• xongx1 X kullanıcısına yanıt
    a.s nekadar ağır? kullandığın işletim sistemi nedir ? eskiye kıyasla çokmu yavaş? arka planda boştayken bişi çalışıyormu? antivurus varmı pcde? ısı değerleri nedir?

diskin de nekadar boş alan var? masa üstümü laptopmu? bunlara bi bak..dostum
  • kullandığın işletim sistemi nedir ? : Windows 7 ultimate 32bit

eskiye kıyasla çokmu yavaş? : bu kasayı yenı aldım eskı kasamda 256 mb ekran kartı 1 gb ram vardı 2,06 ghz işlemci yemın edıyorum bu kadar kasmıyordu

arka planda boştayken bişi çalışıyormu?: ereken seylerden baska bıse calısmıyor

antivurus varmı pcde? : esed var

ısı değerleri nedir? : buna nerden baka bılırım ?

c de sıstem var d bom bos

masa üstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xongx1 -- 30 Aralık 2014; 1:33:36 >
  • Buda işlemciye verdiği puan bıonemı varmı bılmıyorum
  • işlemci İntel Core Duo 2 Cpu E4500 @2,20 Ghz 1,10 Ghz yazıyor bu nerde yazıyor. 2.2 ghz işlemci nasıl 1.2 çalışıyor anlamadım.
    dotum tam olarak ne yaparken kasıyor? işlemcin ramin sanki düşük puan almış

görev yöneticisinden bi baksana altgr+ctrl+delete bas aç performans bölümüne tıkla işlemci ram yüzde kaç çalışıyor ?

sıcaklığada aida64 programıyla bakabilirsin gogul dan bul onlarada bak

herşey normalse bide combofix çalıştır sisteminde hardiske bakım yap advance sc programını kullanabilirsin aklıma bunlar geliyor
  • suan da 2,19 olmus kardesım kafasına gore degısıyor bu sebebı ne bunun acaba ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • win 7 ultimate gereksiz bir sürü servislerle dolu. tavsiyem home premium dur. ayrıca sistem ramleri çok az. 2 gb daha ilave edebilirsin. sistemini sağlam bir antivirüs ile taramanı öneririm. hatta gere varsa usb yada harici hdd onlarıda takıp hepsini tarat. eger hersey normal ise bi sorun çıkmazsa anartını güncelleyip sistemini tekrardan kur.
  • Bios a girrip Cool'n Quiet. disable et varsa
    dostum son dediklerimi yaptınmı? sonuç nedir?
  • Kardesım su programlar varken cpu %100 bune anlamıyorum vallhi
  • bide bu pc yi yeni mi topladın 2.ci el olarak

anakartın nedir bu arada kaç gündür bu sorunu yaşıyorsun sistem eski bir sürü neden olabilir tek tek olasılıkları deniyceksin yada bi bilgisayarcıya gidip baktıracaksın
    aynı fotoyu herşey kapalıyken çek hiç bişi çalış masın internet ex metin i falan kapat öyle çek yolla

işlemler bölümünüde çek yolla
  • pc yı eve bugun getırdım eski pcmı verdım ustune bı mıktar para verdım bunu aldım içindekiler orjinal parca bitek ekran kartı degısen

buyur kardesım
     1 gb 256bit nvidia geforce ekran kartı 2gb ram 1 gb 256bit nvidia geforce ekran kartı 2gb ram

orjinal derken hepsi kullanılmış parça zaten

resimler normal kardeş bide sıcaklığa bak bakalım sıcaklık yükselirse de olabilir aida64 programı yada google ye yazarsan ısı ölçme programları diye işlemci fanınada bak pislik toz yumağı varmı düzgün dönüyormu

Advanced SystemCare bu programıda bul kur tam bi bakım yap bakalım faydası olacakmı
  • Öncelikle işlemcin günümüzün bayağı gerisinde.Ekran kartının ise 256 bit olduğuna bakma,o da şu anda piyasadaki giriş seviyesi ekran kartlarıyla aynı performansı aşağı yukarı verir.Şu yazdıklarımı yaparsan sorunların %100 çözülür.Ama şunu da bil ki sistemin günümüz için bir oyun makinesi değil.

1.Kasanın içini aç ve tüm fanlar dahil temizliğini yap.(Eğer parçaları söküp takabiliyorsan her bir parçayı söküp kasa dışında temizle)
    2.Anakartının en son Bios sürümüne sahip olduğundan emin ol.
    3.Bir antivirüs programıyla (Microsoft Security Essentials olabilir,ücretsizdir) tüm sistemini ve varsa harici harddisklerin usb belleklerin hepsini tarattır ve virüs bulunursa sil.
    4.Bilgisayarına format at ve formattan sonra anakartının resmi sitesinden gerekli sürücülerin en son sürümlerini indirip kur,aynı şey ekran kartın içinde geçerli.Burada dikkat etmen gereken şey anakartın windows'un hangi sürümlerine destek verdiğidir.Şöyle ki anakart üreticin windows xp ve vista sürücüleri yayımladı ise bu sisteme windows 7 ya da daha üst bir sürüm yüklemen anakart donanımlarından tam olarak faydalanmanı engeller ve performansı da etkileyebilir.Tavsiyem eğer anakartının da sürücüleri varsa sistemine windows xp kurman.

• aşşagıya anakartın resmını attım arkadaslar

Bu arada dedıgım ıbı bılgısayarın ıcı tertemız eve daha dun aksam getırdım benım dusuncem işlemciyi degıstırmek ve en az 1 2 gb daha ram eklemek siz ne dersınız arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xongx1 -- 30 Aralık 2014; 14:30:15 >

arkadaşım kanımca cevapları tam okumuyorsun
    söylediklerimizi yaparsan sorunun büyük bi iğtimal düzelir

herşeyi geçtim bu sisteme masraf yapma sata biliyorsan sat bütçen varsa

böyle bi sistem yap yeni oyunları çok rahat oynarsın o.c yaparsanda bi hava soğutma alırsın 50 -60 tlye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara6655 -- 30 Aralık 2014; 20:40:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.