Arkadaşlar lise 4'e geçtim. Sınava hazırlanıyorum. Sayısalcıyım. Vucut geliştirme sporu yapıyorum dil kursuna devam ediyorum. Okul başladığında dershane de başlayacak bu 4 dünü beraber yürüteceğim. Sınava hazırlananlar yardımcı olabilir mi? boş vakit bulabilecek miyiz?
Dostum aynen benim gelecekteki halimi yazmışın bende 3 ay sonra başlamayı düşünüyorum vücuta lise son :)
eğer tüm yapacaklarına haftanın her bir günü için bir zaman dilimi ayarlayabilirsen çok güzel, düzenli ve tam istediğin gibi olur.
24 saate neler neler sığdıranlar var. sen de bu iş'in üstesinden gelirsin yani...
Bende lise sona geçtim vücut falan pek zaman yok bana kalırsa yatarken mekik falan yaparım anca
Zaman ayırıp cevap veren abilerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. Benim planım haftanın 1 günü 2 saat dil kursu 2-3 günüde body. Sizce olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd
Bende lise sona geçtim vücut falan pek zaman yok bana kalırsa yatarken mekik falan yaparım anca
Hocam pek tavsiye etmem yatarken spor hareketleri falan.Ben yaptığımda her zaman ihtilam oluyordum.