Şimdi Ara

1'den fazla screencaps nasıl çekilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben 1 yıldır shopla uğraşıyorum. Bazı sitelerde 500 screencaps paketleri görüyorum şunun gibi:
    http://www.deviantart.com/art/2NE1-PHOTOPACK-06-SCREENCAPS-479258037

Ne kadar araştırsam da bir program bulamadım. Öneriniz varmı?^^

• crownclownnnn C kullanıcısına yanıt
    AMT'yi kullanabilirsin, saniyeler için screencaps'leri hazırlarsın.

Sana aşağıda resimlerini gönderiyorum. Bu program ile yüzlerce video'yu peş peşe takıp,
    belirttiğin aralıklarla bir klasöre jpg veya png olarak gönderirsin.

Ancak programın arayüzü biraz zor gelebilir, biraz kurcalayacaksın.

İki önemli ekran göstermeye çalıştım. Settings içindeki Processing Mode jpg veya png seçim yeri bunu atlama ve doğru seç.
    Diğeri ise Layout kısmı, bunu da thumnail olarak seçme, eğer bunu yaparsan, tek bir dosya içinde bir sürü ekran görüntüsü
    oluştursun.
    Layout kısmında ise önemli pencere en altta, sana örnekte 5 sn'de bir kare almasını ve 500 karede bitirmesini istedim.
    Ufak bir hesapla, filmin süresine göre bunu hesaplarsın. Resimlerin adedi çok olacaksa, mutlaka jpeg ve png'de kaliteyi düşür.
    Yoksa film ebadından daha büyük bir resim alanın olur. Örneğin sana gösterdiğim dizi 42 dakika ve png olarak kayıt yaptım.
    Ortaya 480 MB, 497 adet resim çıktı. Dizinin movie hali 340 MB'dır.

Resimler için bir klasör yaratmayı unutma, yoksa binlerce resim ortalığa dağılır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 6 Ekim 2014; 13:01:30 >

• Şey dediğin herşeyi yaptım ama Hala 46 tane resim çıkıyor ne yapabilirim?
    film yada movie'nin tamamı kaç dakika, buna göre otomatik bir hesaplama yapılmış gibi görünüyor.
    46 kare eğer 5 sn'de bir üretiliyorsa, dosya ebadı 4 dk civarıdır.

2nci karede alt kısımda Make a Screenshot Every değerini saniye bazında tekrar deneyebilirsin.
    yanındaki satır kısmı 1 de kalmalı.

Biraz bu kısımları kurcalayarak istediğin ayarı elde edersen, kare sayısında artış olur.
    Zira 46 kare senin dosyanın zamanı ile ilgili, kısa ise bu durumda resim dosyası da az olacaktır.

Benim sana yaptığım örnekteki ayarlar işini görecektir. mutlaka atladığında bir kısım vardır.
  • Halletim 500 olmasada 200-300 civarında çekebiliyorum^^ teşekkür ederim Hesap hatası yapmışım^^
    güzel, aradığın programı sonunda buldun, arşivine eklersin, kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.