< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
1 Bilgisayarı 2 Bilgisayar Olarak Kullanmak EFSANE !! (9. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298fx 6100'e iyi bir soğutucu takıp 4.5ghz civarına çekip %10+ fps alabilirsiniz
Evet , bende zaten öyle yapmayı düşünüyordum ancak 4.5 fazla gelmez mi ?
-
Hayatımda gördüğüm en mükemmel şey. Ben bunu 10 sene önce falan düşünmüştüm nasıl yapabiliriz diye ama o zamanlarki ben daha oyun açmayı bile anca biliyordum.. Bu konuyu görünce aklıma geldi..
Gerçekten emeğe saygı.
-
Yararli konu, bu programla ilgili hic turkce rehber yoktu. i5 3470le denemistim, islemci yetersiz kaldi. Bir kisi oyun oynarken digeri internete girince oyunda surekli drop oluyordu. Biraz daha guclu bir islemci lazim sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Epeydir var böyle şeyler. Uygulamalrı aynı anda açma problemleri sebebiyle, çok ta verimli bir olay değil. Kullanıcı kitlesi de kısıtlı esasen bir evde bir bilgisayar varsa, aynı anda iki kişinin kullanması gerekiyorsa, ozaman gayet verimli olur. Özellikle düşük bütçelerde evde 2 kişi için mantıklı olabilir. Ama aynı anda oyun oynama noktasında sistem yüksek seviye olsa da çakılıp kalacaktır, birisi oyun oynarken birisi film dizi izler ofis uygulamalarında çalışır vs. o açıdan düşünün yoksa 2 tane gaming bilgisayarınız olmaz arkadaşlar :)
Emek harcamışsın eline sağlık güzel bir içerik olmuş, faydalanan olacaktır mutlaka.
-
Muhteşem ya vallahi helal olsun 😁
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tasarruflu bir olay. Emeğine ve eline sağlık. Birkaç sorum olacak bu hareketleri yapmak için iyi bir pc gerekli. Verdiğin özellikte lol diyorsun, lol'de 60 civarı diyorsun kasma oluyor mu oyun sırasında?
Uygulamaların ücretsiz sürümünden bahsettin. Ücretsiz uygulamaları var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: taha178
Yararli konu, bu programla ilgili hic turkce rehber yoktu. i5 3470le denemistim, islemci yetersiz kaldi. Bir kisi oyun oynarken digeri internete girince oyunda surekli drop oluyordu. Biraz daha guclu bir islemci lazim sanirim.iste bu yüzden oyun heleki güçlü oyunlarda beklentiye girmemek gerekli.
quote:
Orijinalden alıntı: zeromechaEvet , bende zaten öyle yapmayı düşünüyordum ancak 4.5 fazla gelmez mi ?
Alıntıları GösterBence aynı işlemciden var, ASUS M5A97 EVO + Cooler Master Hyper T4 ile 4.5 görüyorum. Güç kaynağınız 600w görünüyor, 4.5 ile zorlamayıp 4.3 civarına rahatça çıkarsınız diye düşünüyorum. Baya voltaj istiyor ama 4.3ten sonra. Ben 1.52v civarına çıkarak anca stabil tutabiliyordum. Tabi böyle olunca kasa soğutması da öneme biniyor çünkü anakart ciddi anlamda yanma derecelerine geliyor :P
-
bilmediğim için sormuştum yanlış anlaşılmasıın
-
hocam bilmediğim için sordum yanlış anlaşılmasın
-
oyun için tek ekran ve pc yettiğinden diğer işlemlerim için wmvare(windows sanallaştırmada verimli) veya virtual box(linux sanallaştırmada verimli) kullanıyorum. meraklısı için faydalı konu olmuş eline emeğine sağlık
-
Gerçek DH konusu :)
-
Fifada tek monitör iki klavye karşılıklı oynanır mı?
-
Güzel konu özellikle eba gibi uygulamalarda tek pc ile çok sayıda bağlantı sağlanması iyi olur tabi internet hızında önemli sanırım
Teşekkürler güzel konu
quote:
Orijinalden alıntı: FeyyazzzzTasarruflu bir olay. Emeğine ve eline sağlık. Birkaç sorum olacak bu hareketleri yapmak için iyi bir pc gerekli. Verdiğin özellikte lol diyorsun, lol'de 60 civarı diyorsun kasma oluyor mu oyun sırasında?
Uygulamaların ücretsiz sürümünden bahsettin. Ücretsiz uygulamaları var mı?
Hayır, kasma ,fps drop kesinlikle olmuyor lol'de yüksek ayarlarda ikisinden de 60 fps sabit oynuyorum.
-
Çok güzel. Teşekkürler. Pc ekranlarını hangi telefon ile çektiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hsynodun
Çok güzel. Teşekkürler. Pc ekranlarını hangi telefon ile çektiniz.Samsung galaxy a20 ile çektim.
-
Hocam durumumuz yoktu okuyamadım.
:) şaka bi yana güzel bir paylaşım emek için bile elinize sağlık. Şu anlatım için bile saatlerinizi vermişsiniz. Gerçek dh konusu budur diyen arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Sadece meraktan girdim hızlıca göz atarak okudum faydalı ama lazım olana.
İyi forumlar tekrar elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X