Şimdi Ara

1 Aylık North Bayau F80 Monitor Kolu - 275 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 1 Aylık North Bayau F80 Monitor Kolu - 275 TL

Merhaba,

27" monitorumde kullanmak uzere 06.07.2021 tarihinde n11' den satın aldım. Satınalınalı tam 1 oldu. 2-9 kg aralıgında yuk tasıyabilen yeni modeldir. Herhangi cizigi, sıkıntısı, problemi yoktur. Orjinal kutusu ve full kutu icerigi ile yollanacaktır. Monitorumu sattıgım icin satıyorum. Ben 409 Tl' ye satın almıstım. Su anda fiyatları dusmus. Son fiyatım 275 TL' dir,. Pazarlık kesinlikle yoktur. Razer, logitech vb. gibi markalar olmak kaydıyla klavye, mouse, hoperlor turu urunlerle takas olabilir. Altı ustu karsılıklı konusulur.

İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktas) yüz yüze satış yapabilirim. Diğer durumda önce ödemeyi alıp daha sonra ürünü yollayacağım. Veya iki tarafında uygun bulduğu birini middleman olarak kullanabiliriz. (Lütfen referans olarak başka sitelerdeki referanslarınızdan vb. şeylerden bahsetmeyin. Satışımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır. Ayrıca lütfen daha önce yaptığınız 10-20 TL' lik alışverişleri referans olarak sunmayı düşünmeyin) Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Temmuz 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.