Şimdi Ara

1 Aylık Lens Kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lens kullanmayı düşünüyorum 2.50 2.75 astigmatım var bu 1 ay boyunca gözden çıkartılmayan lensler varmış bunların bir zararı var mı acaba ?

• gözlerin hava alması çok önemli. hiç bir doktor gözden çıkarılmamasını tavsiye etmez.
  • Aslına bakarsan bana bir doktor tavsiye etmişti yalnız o doktor diş doktoruydu ben kullanıyorum ve gayette rahatım demişti oradan aklıma takıldı ..
  • bende aylık lens kullanıyorum ancak sabah ve akşamları çıkarıyorum. zaten pc kullanırken falan çok kuruyor, rahatsız oluyorsun. ama gün içinde gayet rahatım.
  • Peki sizinki astigmat mı miyop mu hangisi ?
  • astigmat-miyop var. johnson&johnson toric lens kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 27 Şubat 2010; 21:46:38 >
  • Aylık lens ama günde 8-10 saat duruyor gözünde, akşamları yatmadan çıkarman gerekiyor. Uyursan falan biraz rahatsız ettiği olur kalkınca, o yuzden uyumamaya çalış. 1 ay boyunca gözde kalacak olan lensi hiçbir aklı başında doktor tavsiye etmez ki kullanınca anlarsın zaten hiç de rahat olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Var öyle lensler , Hava geçirgenlik özelliği varmış ,, ama ne kadar sağlıklı bilemem.. Bende toric kullanıyorum.. sabahları takıp gece çıkartıyorum...
  • Benim kullandığım 1 haftalık , Alırken hiç çıkarmadan bir hafta kullanabiliyorsun demişlerdi .

Hepsi palavra bilgisayar başında 1 saat kaldıktan sonra kuruma yapıyor , ve göze batmaya başlıyor acayip derece de kanlanıyor gözlerin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.