Bildirim
1 Aylık Lens Kullanan var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
gözlerin hava alması çok önemli. hiç bir doktor gözden çıkarılmamasını tavsiye etmez. -
Aslına bakarsan bana bir doktor tavsiye etmişti yalnız o doktor diş doktoruydu ben kullanıyorum ve gayette rahatım demişti oradan aklıma takıldı ..
-
bende aylık lens kullanıyorum ancak sabah ve akşamları çıkarıyorum. zaten pc kullanırken falan çok kuruyor, rahatsız oluyorsun. ama gün içinde gayet rahatım. -
Peki sizinki astigmat mı miyop mu hangisi ? -
astigmat-miyop var. johnson&johnson toric lens kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 27 Şubat 2010; 21:46:38 > -
Aylık lens ama günde 8-10 saat duruyor gözünde, akşamları yatmadan çıkarman gerekiyor. Uyursan falan biraz rahatsız ettiği olur kalkınca, o yuzden uyumamaya çalış. 1 ay boyunca gözde kalacak olan lensi hiçbir aklı başında doktor tavsiye etmez ki kullanınca anlarsın zaten hiç de rahat olmaz. -
Var öyle lensler , Hava geçirgenlik özelliği varmış ,, ama ne kadar sağlıklı bilemem.. Bende toric kullanıyorum.. sabahları takıp gece çıkartıyorum... -
Benim kullandığım 1 haftalık , Alırken hiç çıkarmadan bir hafta kullanabiliyorsun demişlerdi .
Hepsi palavra bilgisayar başında 1 saat kaldıktan sonra kuruma yapıyor , ve göze batmaya başlıyor acayip derece de kanlanıyor gözlerin .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X