Şimdi Ara

1 Aylık Kullanım İçin Vınn Modem Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 aylık bir tatile çıkıcam ve gideceğim yerde internet yok bu yüzden laptopum için vınn modem almak istiyorum. Açıkcası hangi operatörünki daha iyidir pek bir bilgimde yok. Turkcell en iyisi diye duydum ama emin değilim. Hızlı ve çekim sorunu olmayan hangisidir?
    Ayrıca böyle anlaşmalı 24 ay falan değil sadece 1 aylık kullanım için alabileceğim seçenekler varmıdır? Yani atıyorum 1 aylık kulllandım. Aradan bir 5 ay geçti lazım oldu bu sefer isteğe göre 3 haftalık açıp kulanabileceğim seçenekler bulunuyor mu?

Kısacası bana mobil internet erişimi lazım olduğu zaman istediğim kadar sürelik açıp kullanabileceğim sonrada sorunsuz bir şekilde kapatabileceğim bir seçeneğe ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t7k5 -- 28 Ağustos 2012; 3:32:46 >

• Gittiğiniz yerde 3G olup olmadığı önemli. Vodafone ve Tcell'de muhtemelen sıkıntı yoktur.

Tarife olarak şunu öneririm. Kullanmadıkça fatura gelmiyor bunda.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/Hesabini-Bilen-Vodem-Tarifesi.php
  • Vodafone nun 1 aylik hazirkartli internet modemi var 65 lira olmasi gerek. Bu devirde fatura ile ugrasilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodaveacell

Gittiğiniz yerde 3G olup olmadığı önemli. Vodafone ve Tcell'de muhtemelen sıkıntı yoktur.

Tarife olarak şunu öneririm. Kullanmadıkça fatura gelmiyor bunda.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/Hesabini-Bilen-Vodem-Tarifesi.php

Burada sim kart vergisi diye belirttiği yeni hat alan kişiler içinmi geçerli sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

Vodafone nun 1 aylik hazirkartli internet modemi var 65 lira olmasi gerek. Bu devirde fatura ile ugrasilmaz

Bu faturasız modem seçeneklerinden faydalanabilmek için hattımızın faturalı mı olması gerekiyor?
  • Birde arkadaşlar şöyle bir şey mümkün mü. Ben herhangi bir USB girişli 3G Modem alıp bunu istediğim operatörün tarifesinden faydalanarak kullanabilirmiyim.

Duruma göre farklı operatörlerin 3G tarifelerini kullanabilmek gibi bir durum var mı? Böyle bir özgürlük varsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t7k5

Birde arkadaşlar şöyle bir şey mümkün mü. Ben herhangi bir USB girişli 3G Modem alıp bunu istediğim operatörün tarifesinden faydalanarak kullanabilirmiyim.

Duruma göre farklı operatörlerin 3G tarifelerini kullanabilmek gibi bir durum var mı? Böyle bir özgürlük varsa süper olur.

kullanabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Birde arkadaşlar şöyle bir şey mümkün mü. Ben herhangi bir USB girişli 3G Modem alıp bunu istediğim operatörün tarifesinden faydalanarak kullanabilirmiyim.

kullanabilirsin

Bunun için hangi marka 3G modemi tavsiye edersiniz peki.
  • quote:

quote:

quote:

kullanabilirsin

sim kilitsiz bütün 3g modemler olur
    ağ paylaşım merkezini aç bağlantı veya ağ kura tıkla çevirmeli bağlantı kura tıklayacaksın modemin driverı çıkacak ona tıklayıp bağlantı telefon no soran yere *99# yaz
    bütün bunları yaparken hattının sim kilidi olmamalı

• quote:

quote:

quote:

quote:

kullanabilirsin

sim kilitsiz bütün 3g modemler olur
    ağ paylaşım merkezini aç bağlantı veya ağ kura tıkla çevirmeli bağlantı kura tıklayacaksın modemin driverı çıkacak ona tıklayıp bağlantı telefon no soran yere *99# yaz
    bütün bunları yaparken hattının sim kilidi olmamalı

Hattın sim kilidi derken sim kart pin kodu mu? Bir de internette baktığım zaman sim kilitsiz 3g modem yok genelde var olan operatörlerin verdiği modemlerin sim kilit kırılmış anlatımları var.
    tam bilgim yok biraz yardımcı olabilirmisin

• Turkiyede sim kilitli cihaz satilmasi yasak btk karari ile. Butun cihazlari diger operatorlerin simleri ile kullanabilirsiniz.

• Sim code ile sim lock ayri kavramlar.

• quote:

Sim code ile sim lock ayri kavramlar.

Evet sim lock şimdi anladım. Peki şuan ben atıyorum turkcell'in 3 g modemini aldım avea veya vodafone hattı ile de çok rahat bağlanabilirim değil mi?
    Eğer böyleyse siz hangi operatörün usb 3g vınn modemini tavsiye edersiniz.
  • quote:

quote:

Evet sim lock şimdi anladım. Peki şuan ben atıyorum turkcell'in 3 g modemini aldım avea veya vodafone hattı ile de çok rahat bağlanabilirim değil mi?

evet bağlanırsın turkcell 3g vınnlar simkilitsiz bir ara avea jetlerde sim kilit vardı onun için sim kilit olayını yazdım
    şu anda simkilitli modem satılmıyor olması gerekir

• quote:

quote:

quote:

evet bağlanırsın turkcell 3g vınnlar simkilitsiz bir ara avea jetlerde sim kilit vardı onun için sim kilit olayını yazdım
    şu anda simkilitli modem satılmıyor olması gerekir

peki kalite olarak aralarında bir fark varmı bu modemlerin. yani turkcell inki daha iyi veya vodafone daha iyi gibi bir şey söz konusumu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.