Şimdi Ara

1 aylık köpek bakımı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
16.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sokakta yavru 1 aylık gibi küçük bi köpek buldum soğuktan ölmek üzereydi titriyodu baya eve aldım yıkadım kuruladım ılık süt verdim titremesi gitti şimdi uyuyor ne yapmam lazım ne yer ne içer evdekilerde bilmiyor evde köpek oldugunu bilseler izin vermezlar saten acil yardımlarınızı bekliyorum

• bide hapşurmaya başladı
  • Köpekler yıkanmaz.Hele kış ayında sudan bile uzak tutman lazımdı.Süt de verilmez ishal edersin..Veterinere götüreceksin ilacını verecek,sıcak tutacaksın.1 ay cok erken anne sütü değerinde mamalar var onlardan yedireceksin.Tabi ölmesin istiyorsan..
  • 1 aylık yavrular günün yarısından çoğunu uyuyarak geçirir. Onu kaloriferin yanında tut yıkamışsın çok yanlış yapmışsın hasta olma ihtimali çok yüksek.. Marketlerden köpek maması alıp verebilirsin. Artık anne sütünden kesilmiş köpek süt tozları para tuzağı onlardan almana gerek yok.. En ucuz mamadan al ve besle durumun yoksa sonuçta sokak köpeği ne verirsen yer.
  • teşekkürler dikkate alıcam söylediklerinizi
  • Royal Canin'in ırka özel maması var, uygun olanlardan bir tanesini seç.
    Muhakkak veterinere götür.
    Kitty milk adlı süt tozundan al.
    Bir de çok sıcak tut. Kaloriferin en yakınında dursun. Sıcak su torbaları edin.
    O köpeğin illa ki tuvaleti gelecek. Nereye kadar idare edebilirsin?
    Eğer maddi ihtiyaçlarını karşılayamayacaksan ve manevî olarak o köpeği o evde rahat ettiremeyeceksen başka birine ver o ilgilensin.
  • Uzulerek soyluyorum 1 aylik kopegi olqn arkadasim yikamisti kopegini ve ölmustu.. Uzerlerindeki deri tabakasindaki maddeden kaynakli sanirsam keske danissaydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aile sorun çıkardı bahçede bakıyorum sıcak su torbası aldım süt ve et veriyorum hergün düzeldi olarak şimdilik bi sıkıntısı yok bakıcak birini bulsam hemen vericem çalıştıgım için ilgilenemiyorumda :(
  • Süt verme. İlla bir süt gıdası vereceksen Kitty Milk al.
    Etin kemiksiz olmasına dikkat et.
    Royal Canin almanı rica ediyorum.
    Bir veteriner hekime danışabilirsin hangi çeşidinden almalıyım diye, mamanın.
    İyi bir şekilde bakarsan toparlanır hayvan. Hakkını ver lütfen. Mâdem aldın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.