Şimdi Ara

1 aydir interneti olmayan var mi? ( turk telekom icerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydir net yok. Alt yapi calismasi varmis. La bu kadar uzun surer mi calisma. Hayir anlamadim yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müdürlüğe gitmeden o netin gelmesini bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

müdürlüğe gitmeden o netin gelmesini bekleme

Emin misin? Fazla iyimser davraniyorum herhalde. Gideyim o zaman

• Altyapı yok bahanesiyle 13 ay beklemek zorunda kaldım. Türk Telekom bazı bölgelere bakmıyor bile. Gelip yaptıkları iş direkten 10 metre kablo çektiler, 1 hafta sonra da internet bağlandı. 13 ay süresince BTK, Türk Telekom, TTNET, Sikayetvar, BİMER üzerinden 19 şikayet başvurusu yapmışım. Baştan söyleyeyim hiç bir etkisi olmuyor. Telekomdan arayıp evet sizin altyapınız yok sorun bu diyorlar, ben zaten bunun için şikayette bulundum diyorum, evet sorun bu diyorlar.

Çözüm için bir önerim var benim durum öyle çözülmüştü. Bu ülkenin vatandaşıysan hangi partiye oy verirsen ver görevdeki hükümetten bir şeyler isteme hakkın var. Susma iste. Ben başka parti üyesi olmama rağmen dönenim Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a mail atmıştım. 1 hafta sonra bağlantıyı yapmaya geldiler. Denemende fayda var.

Bu zor yolda sana sabır diliyorum dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Altyapı yok bahanesiyle 13 ay beklemek zorunda kaldım. Türk Telekom bazı bölgelere bakmıyor bile. Gelip yaptıkları iş direkten 10 metre kablo çektiler, 1 hafta sonra da internet bağlandı. 13 ay süresince BTK, Türk Telekom, TTNET, Sikayetvar, BİMER üzerinden 19 şikayet başvurusu yapmışım. Baştan söyleyeyim hiç bir etkisi olmuyor. Telekomdan arayıp evet sizin altyapınız yok sorun bu diyorlar, ben zaten bunun için şikayette bulundum diyorum, evet sorun bu diyorlar.

Çözüm için bir önerim var benim durum öyle çözülmüştü. Bu ülkenin vatandaşıysan hangi partiye oy verirsen ver görevdeki hükümetten bir şeyler isteme hakkın var. Susma iste. Ben başka parti üyesi olmama rağmen dönenim Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a mail atmıştım. 1 hafta sonra bağlantıyı yapmaya geldiler. Denemende fayda var.

Bu zor yolda sana sabır diliyorum dostum.

Dogru soyluyorsun dostum. Magdurum da magdurum. Magdur ettiler 1 aydir. Odedigim para da cabasi.

• 1 ayda internetimi nakil etmediler 1 ay sonra sözleşmem bitti baska internet bağlattım beni arayıp özür dileriz isterseniz şimdi bağlayalım daha ucuz fiyata kullanın diyen firma türk telekom
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

1 ayda internetimi nakil etmediler 1 ay sonra sözleşmem bitti baska internet bağlattım beni arayıp özür dileriz isterseniz şimdi bağlayalım daha ucuz fiyata kullanın diyen firma türk telekom

Buyur iste daha ne beklersin ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni eve taşındık. Alt yapı yokmuş. 1 yıla kadar uzayabilir alt yapı çalışması diyor Türk Telekom çalışanı hanımefendi. Beyler bu kadar uzun sürer mi cidden. 1 ay zor sabrettim. 1 yıl...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.