Bildirim
1 ayda kac level
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben günde ortalama 6 7 saat oynayarak 66 lvl olmuştum.S/S ile _____________________________
Leyla İle Mecnun Dizisi Tutkunları -
100 Lw Bir Wizardın Olursa 80Lw Rahat Olursun
Premium Alıcak mısın ?
_____________________________ Bir gÜn srO 0ynaRKeN Pc Bà$ìNDâ òLûrSém Fi$i ÇéqTè TìCqêT Bo$a qiTmêSìn -
S/S ne demek? _____________________________ -
Premium almayacagım.Sizin char oneriniz nedir?Blade ile 1ayda ne kadar olurum?Goruslerinizi bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemondelisi -- 24 Nisan 2009; 18:53:00 >_____________________________ -
60-70 arası _____________________________ İmza
İmza -
quote:
Orjinalden alıntı: pokemondelisi
S/S ne demek?
Sword Shield
ayrıca premium almadan oyuna girmek imkansız gibi bişey_____________________________
şimdi aklıma geldi gerçi nasıl aklıma gelmedi onuda anlayamadım
sen 4 saat oynıycam diyosun bunun ortalama 1 saatini ayıt oyuna girmeye
60 olursun
hatta bunun ortalama bir saat olarak çıkar pvp vs joblara
50 lv olursun
sen 4 saat oynıycam derken yanlış demişsin
günde ortalama ne kadar süre kasabilirsin onu dicektin
_____________________________ İmza
İmza -
quote:
Orjinalden alıntı: mr.chucky
şimdi aklıma geldi gerçi nasıl aklıma gelmedi onuda anlayamadım
sen 4 saat oynıycam diyosun bunun ortalama 1 saatini ayıt oyuna girmeye
60 olursun
hatta bunun ortalama bir saat olarak çıkar pvp vs joblara
50 lv olursun
sen 4 saat oynıycam derken yanlış demişsin
günde ortalama ne kadar süre kasabilirsin onu dicektin
Ben premium ile 66 olduysam arkadaş nasıl 60 olacak anlamadım
sorun bende mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 24 Nisan 2009; 20:09:53 >_____________________________
Leyla İle Mecnun Dizisi Tutkunları
-
Pre PLUS'la 66 mı oldun ? _____________________________ -
Ben 1 ay sureyle char kasacagım.Gunde 4 saat oynayarak.Peki 1 ayda nasıl 60 olurum ki blade ile?Bana bir arkadas(premiumu yok) 1ayda 40 anca olursun demisti.Sizce glavie mi kasayım blade mi?Blade daha cok hosuma gidiyor ama bilemiyorum tabi. _____________________________ -
pre de almıyorsun max 50 olursun:D4 saat oynıyacaksın 2 saati oyuna gırmekle ortalama 1 saati pwp :D 1 saatdede kasarsan belki:D eh _____________________________ -
Peki en dusuk premium ne kadar?Glavie ile ne kadar olurum(presiz 1 ayda)?Spear ile ne kadar olurum?(presiz 1 ayda)Blade ile ne kadar olurum 1 ayda?(PRELİ)Bu arada unique de kesmek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemondelisi -- 24 Nisan 2009; 22:39:46 >_____________________________ -
Blade ile
Preli : 30-45
presiz 25-35
glavie
preli: 35-45
presiz 30-35
ss nuker
preli 55-65
presiz 30-40
spear nuker
preli 60-70
presiz 35-45
bow
preli 50-60
presiz 30-35_____________________________
If you have real paradise for gangsters, see ya there -
Demek ki blade kasmak gercekten zaor preli ya da presiz _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: aXi1o
Pre PLUS'la 66 mı oldun ?
evet_____________________________
seni kascak bi wizard charın varsa 3 -4 güne 70e olursun prende varsa wizard FTW^^ _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: bekir14
seni kascak bi wizard charın varsa 3 -4 güne 70e olursun prende varsa wizard FTW^^

Peki siz bana char olarak ne onerirsiniz?Benim bildigim spearlar pvpde kotu canları az.Kaybediyor cogu pvpde.Glavie ise guclu,blade ise cok hareketli.Oyuna yeni baslayacagım.Sizce ne kasayım? _____________________________ -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı