Şimdi Ara

1 ayda 15 net edebiyat yapılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
4
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 7-8 doğru falan yapıyorum genel kültürle falan sizce 1 ayda 15 net olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 24 Mayıs 2020; 11:53:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence rahat yapılır, zaten diğer dersler gibi o kadar pratik istemiyor. Konuları tamamladığın gibi artar netlerin
  • Bay Ernest kullanıcısına yanıt
    Youtubeda kimden çalışabilirim peki sence

• Edebiyat ağırlıklı giderseniz 22 23 rahat görürsünüz geçin yok efendim bir ayda olurmuymuş tam olur unutmadan sınava girersiniz ama tribe girmeyen sınava az kaldı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxically

Bu mesaj silindi.
    hocam peki kanal olarak nereden çalışayım ya da okuyayım mı limittten ya da palmeden
  • Romanı çok iyi bil. Şuan 10 yapıyorsan roman bittiğinde 14-17 arası yapacaksın zaten.
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Ben arada rüştü hoca izliyorum arada kadir gümüş arada farklı kanallar. Ama açıkçası izlemek için izliyorum. Genele baktığın zaman full limit el kitabından gidiyorum. Bu sene limit benim bir organım gibi her zaman birlikteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeOSD

Ben arada rüştü hoca izliyorum arada kadir gümüş arada farklı kanallar. Ama açıkçası izlemek için izliyorum. Genele baktığın zaman full limit el kitabından gidiyorum. Bu sene limit benim bir organım gibi her zaman birlikteyim.
    eyvallah aga sayısalda 60 yapıyorum da 66-67ye çıkmaya çalışıyordum ama ilgi alanım o kadar değişti ki tek hedefim boğaziçi bilkent sabancı ekonomi yani kalan sürede fizik çalışmak işkence gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeOSD

parafın 3lü genel ayt denemesinin edbsos 1 kısmına baktım tarih 9D 1Y Coğrafya 6D 0Y sadece edeb kasmam gerekiyor gibi mat 31-32 bandındayım zaten
  • cumhuriyet dönemi edebiyat zor ve uzun ona çalışma bence diğer dönemleri 5 6 günde hallettim ben 17 18 yapıyorum
  • Geçen sene cumhuriyete kadar fena olmayan bi çalışma yaptım son 2-3 gün Rüştü hocanın önemli yazar eser eser özeti vs. sini dinledim cumhuriyetten 20 net geldi çok rahat yaparsın cumhuriyete kadar düzgün çalışırsan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta önce 12 net yapıyordum 2 haftada neredeyse tüm konuları seri bir biçimde yazar eser ağırlıklı calısarak deneme de çözerek bitirdim şu an cumhuriyet döneminde tiyatro söz sanatları edebi akımlar kaldı sadece 22 net gördüm kalan sürede sıfırdan başlayan biri günde 3-4 saat çalışmayla fulleyecek kıvama rahat gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetChildOMine -- 24 Mayıs 2020; 11:47:35 >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Kalan sürede edebiyat kasarsanız sizi memnun edecek bir sonuç alacağınızı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.