Şimdi Ara

1 Ay TYT 3 Ay AYT Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hali hazır da dershaneye gidiyorum. Yani konularda temelim var ama tekrar, soru çözümü yapmadım konular anlatılırken(dersi derste iyi dinliyordum.). TYT netlerim 35-39 arası. TYT'de çıkmış konulara baktım, not aldım. 1 ay boyunca türkçe(şuan 20 net) paragraf, dil bilgisi ve matematik(şuan 6 net) temel-kavramlar problemler ve üçgende açıları kasarak 50 net yapmaya çalışacağım. Geriye kalan 3 ay zamanda az kimya, mat ve biyoloji abanıcağım. Fiziğe bakmıyacağım. Hedefim 50 tyt 20 ayt. Sizce, bu durumda size mantıksız gelen bişiy var mıdır?

Not:sayısal
    Özet: orta derece temelim var. 35-39 netim var tytde şuan. 4.5 ayda 50 tyt 20 ayt yapılabilir mi? Yarın başlayacağım derslere ve günde 6 saat çalışmayı planlıyorum. Okulum yok. Sadece pazartesi-salı var. Stajlara gitmiyorum. Haftasonu da dershanem var.

Soru: sınavda soru dağılımına baktım. Mesela temel kavramlar 1 soru çıkmış. Bende mesela yarın bunu baz alarak konu çalışacağım. Temel kavramların birdaha çıkacağı kesin değil ama böyle çıkmış sorular üzerinden birçok konu öğreneceğim buda benim netlerim için yeterli olmaz mı?
    Soru 2: 1 ay sonra tyt denemesi atacağım hep. Sınava 1 ay kala da AYT denemesi atacağım. Uygun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedmouse -- 27 Ocak 2019; 21:45:45 >

• Hocam bı arkadaşımın babası yıllar önce (şu an 50li yaşlarda) yarım dönem çalışıp Türkiye 2. si olup Cerrahpaşa tıp kazanmış.Ama soruna gelince ne olur ne olmaz yorum yapamam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 150-300 k civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elward kullanıcısına yanıt
    Hedefim zaten 220k hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    YKS 3.5 Ay kaldı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.