Şimdi Ara

1 ay kala ygs ders çalışma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.mezunum anadolu öğrt lisesi mezunuyum bu sene ikinci senem.geçen seneki sıralamam 23binlerdeydi.bu sene de tıp için çalışıyorum ama programsız çalıştığım için yeterince istekli değilim.ygs ye 1 ay kala program yapmak istiyorum ne çok sıkı ne de çok esnek ama bir türlü istediğim programı yapamadm.Dersleri günlere dağıtamadım bir türlü dengesiz oluyor hep bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapmam gerekir program hazırlarken nasıl bir düzen yapmalıyım kendime?

• takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• quote:

Orijinalden alıntı: bayvendetta

merhaba arkadaşlar.mezunum anadolu öğrt lisesi mezunuyum bu sene ikinci senem.geçen seneki sıralamam 23binlerdeydi.bu sene de tıp için çalışıyorum ama programsız çalıştığım için yeterince istekli değilim.ygs ye 1 ay kala program yapmak istiyorum ne çok sıkı ne de çok esnek ama bir türlü istediğim programı yapamadm.Dersleri günlere dağıtamadım bir türlü dengesiz oluyor hep bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapmam gerekir program hazırlarken nasıl bir düzen yapmalıyım kendime?

zahmet olmazsa gecen seneki netlerini pm ile ya burdan bana ulastırır mısın hedefim 15-20 arası kıyaslama yapmam icin tesekkürler simdiden

• quote:

merhaba arkadaşlar.mezunum anadolu öğrt lisesi mezunuyum bu sene ikinci senem.geçen seneki sıralamam 23binlerdeydi.bu sene de tıp için çalışıyorum ama programsız çalıştığım için yeterince istekli değilim.ygs ye 1 ay kala program yapmak istiyorum ne çok sıkı ne de çok esnek ama bir türlü istediğim programı yapamadm.Dersleri günlere dağıtamadım bir türlü dengesiz oluyor hep bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapmam gerekir program hazırlarken nasıl bir düzen yapmalıyım kendime?

Merhaba dostum. Zaten belirli bir bilgin vardır konularla ilgili.
    1Mart'a kadar Matematik-Geo kas.
    5 veya 7 yer günlük periyotlarla FKB'yi bitir. Benim programım bu şekilde. Bu arada tecrübeli değilim. Meslek lisesi'ndenim. Ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Amaç birbirimize yardımcı olmak. Haa unutmadan,her akşam 25-30 Türkçe çöz. Merak etme hepimiz birgün başaracağız.

• teşekkürler arkadaşım işte ben de test çözme ve deneme şeklinde gitmeyi düşündüm de bir türlü doğru düzgün program yapamadım
  • quote:

teşekkürler arkadaşım işte ben de test çözme ve deneme şeklinde gitmeyi düşündüm de bir türlü doğru düzgün program yapamadım

Program yapılıyor ama çeşitli sebeplerden dolayı uyulamıyor. Emin ol çok az kişi bu programlara uyabiliyor. Sen saat saat değil de konu konu günlere dağıt. Son kalan 5-7 günün 5 gününde deneme ve teste yönel. Nt mağazalarında sadece 2 denemenin olduğu setler var,onlardan al. Daha bugün okulda hocam gençler ben çalışmayı sınavdan 2 gün önce bıraktım çok şey kaybettim dedi.Ben son akşama kadar çalışmayı düşünüyorum. Son söylediğim sana kalmış birşey.

Hiç olmadı konu+test yap. Ve her hafta pazar kendini denemeye al. Sonuç içaçıcı olmazsa daha çok yüklen. Biliyorum seni anlamadığımızı düşünüosun belki ama geçirdiğimiz dönem gerçekten çok sıkıntılı. Allah hepimize kolaylık versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trenci1 -- 20 Şubat 2013; 22:14:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amin kardeş teşekkürler
  • Beyler harbi bu tıp puan&sıralamaları ne kadar ?İlk 23bin tutturmuyor muydu?
  • arkadaşlar 24.02.2013 tarihinde saat 10:00-22:00 arasında ÖSYM TİPİ TÜRKİYE GENELİ ONLİNE DENEME Sınavı yapılacaktır.

www.osymtipideneme.com 'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Beyler harbi bu tıp puan&sıralamaları ne kadar ?İlk 23bin tutturmuyor muydu?

tıplar özeli saymazsak 9-10 bin sıralamadan başlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.