Şimdi Ara

1 Allahsız Daha Raggan (BadCompany) Arez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  1 Allahsız Daha Raggan (BadCompany) Arez.

Arkadaşlar lütfen kimse küfür etmesin küfür edilince topic kitleniyor biliyorsunuz.

Ben sadece insanları tanımanız için bunu gösteriyorum

bilmeyenler için

Raggan Aresin en iyi roguelerinden biridir

Yani görünkü 5 kere kesildikden sonraki yaptigi şey:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ce3K -- 7 Ekim 2006; 13:37:16 >

• Bunların ben ..... Lan böyle adamlar oldugu zaman oyundan soguyorum şerefsizler
  • ALLAH a kufuer eden adam turkmu onu anlamadım da onu solermısın bıde ALLAH kufur eden adam ALLAH INDAN BULUR MERAK ETMEYIN
  • ya sanırım türk bilmiyorum emin degilim gerçekten küfür etmeyin lütfen topic kitlenmesini istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: classorcc

ALLAH a kufuer eden adam turkmu onu anlamadım da onu solermısın bıde ALLAH kufur eden adam ALLAH INDAN BULUR MERAK ETMEYIN

+9999999
  • seref.ın bolesı..........
  • O hayvanın dedikleri bir yana ceek tebrik ediyorum çok pis bozmuş-oturtmuş-morartmışsın işte türkün gücü efendiliği burda helal olsun!
    Ayrıca frapside koy buraya k4life forumada koyalım bilinen tüm yabancı forumlara koyacam sen koymasan bile yeterki rapid linkini ver.
    Kepaze olsun böleleri!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 8 Ekim 2006; 3:14:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soulslayer ile arcangel abimizin videoları geliyor:)
  • Ya şimdi gecenin köründe insaın sinirini bozuolar.Kardeş topic kitlenmesin die sadece içimden küfür ediorum o adama.Sen tahmin edersin zaten dediklerimi !!!
  • Adi Herif İşleri Gucleri Allah'a (C.C) Sövmek Ya Bu Nasıl DUygudur Yanımda Olsa GIrtlaklayasım GEliyor INsaN DELIRIIYOR BOYLE adi insanLar Yanıcak Hepsi ADiler Hepsi Yanacak !!!!!!!!!!! Adi HERİFFFFFFFF
  • bi kere trollde adam bana "i hope america will bomb u this night"*demsti bu yabancıların gercekten hiç saygısı yoq karsı milletlere karsı yani ne demek istiorm=>hepsi birer ...... ırkcı
    (Amerikanın bu gece sizi bombalamasını umut ediorm)*
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_jackalll

bi kere trollde adam bana "i hope america will bomb u this night"*demsti bu yabancıların gercekten hiç saygısı yoq karsı milletlere karsı yani ne demek istiorm=>hepsi birer ...... ırkcı
    (Amerikanın bu gece sizi bombalamasını umut ediorm)*

Hepsi genellemesi tabi ki yanlış ama bu Şere..... yaptığı hiçte boşa sallanacak bir şey değil müslüman olduğumuz için böyle yapıyor neyse bizde Aresteki arkadaşlarımızdan o Ş... gördükeleri yerde ne yapmaları gerektiği konusunu bir kez daha hatırlatmamız. Aresteki arkadaşlara kolay gelsin
  • böölerini ne yapsak boş
    şimdi takmayın ilerde o , bu lafları göreck merak etme dostum
    adalet die bişi war
  • Ben Öle Adamın A.. $erefsiz'e Bakın Hangi Server? Ben o !bneyi kEsmek için Sırf Irk Değiştirirdm BERAMUSTA olsaydı
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.