Şimdi Ara

1.96 boy 110 kilo motor önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 8 bin tl ye kadar motor önerisi verebilir misiniz.altımda komik görünmesin yeter.çok uzun mesafelere gitmeyeceğim.bir de not olarak motorun m'sinden anlamam daha önce motorun üstüne bile binmişliğim yok.kendim alıp öğrenmeyi düşünüyorum sizce saçma bir düşünce mi bu ?
    teşekkür ederim

• Cbf 150 den başlaya bilirsin bence koruma demiride takarsan hem güvenli olur başlangıç için ideal bir motordur
  • cbf 150 de yükseklik sorun olur sizce.resimlerde biraz alçak gibi görünüyor.benim bacaklarda malum çok uzun
  •  1.96 boy 110 kilo motor önerisi
  • bence scooter ile baslasan daha kolay olur. Ben 57 yasinda scarebeo ile basladim.140 kg 1.85 boy. Baslangiçta bayagi zor oldu. Hatta motora ilk bindigim gun donerken dustum. Ondan sonra bayagi korkdum. Ama yavas yavas sahil yolunda kullana kullana ogrendim. Scarebeo çok guçlu bir motor. Oturdugum yerde çok yokuslu yerler var. benim kg ya 200 cc olan scarebeo dan asagisi olmaz saniyorum. Tek sorun uzun yolda oturus sekli ile belim agriyor. Ayaklarimida uzatacak yer yok. Ama sehir içinde çok iyi. Istediginde bastigin zaman gidiyor bu scarebeo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.