Şimdi Ara

1.83 boy 58 kilo ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1.83 boyunda uzun 58 kilo çelimsiz ve zayıfım.Bu durum çok canımı sıkmaya başladı.Çok fazla yemek seçiyorum ve bu ara düzensiz besleniyorum.Sabahları genelde bir şey yemiyorum yersem de 2 boğaça açma filan yiyorum akşamlarıda tavuk döner yiyorum.Hayatım böyle geçiyor.Arada şinitsel filan yiyorum dışarda yemek yersem.Bir çok yemeği sevmediğim için sorun oluyordu.Şimdi bunlara son verip spor yapmak istiyorum.Ama spor salonları çok pahalı.Belki üniversitenin spor salonuna yazılabilirim.Ama spor salonuna gitmeden evde ne yapabilirim? Yani sizden istediğim öncelikle bana bir yemek programı hazırlayabilir misiniz? sabah bunları akşam bunları ye kilo alırsın diye.Sonra ev içinde yapabileceğim vücut geliştirme haraketlerini yazarsanız sevinrim.Bu konuda çok acemiyim yardımlarınızı bekliyorum.Amacım öyle kaslı filan olmak değil normal görünmek.Teşkkürler...

• Kardeş siz bi tarikat mısınız ? "öyle kaslı" . Bak bu kelimeyi çok kullanıyonuz siz. Ben çözemedim bunu. Ne demekse.
  • benim gibi insanlar olabilir forumda bilmiyorum :D genelde vücut geliştirme merakı olanlar böyle baya güçlü kaslı iri olmayı istiyorlar.Tabii genelleme yapmıyorum ama öyle.Benim demek istediğim ben sadece zayıf gözükmek istemiyorum.Kaslı gözükmek gibi bir hedefim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memehelpmeme -- 21 Mart 2015; 19:08:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lentus

E kardeş yemek ye yani. Bu kadar basit

ya iyi diyorsun da ne yemem gerektiğini bilmiyorum.Hani sizin bildiğiniz bir şey varsa öğrenmek istiyorum sadece :D Bir de günlük spor yapmak istiyorum ama ne yapabileceğimi bilmiyorum.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memehelpmeme

quote:

ya iyi diyorsun da ne yemem gerektiğini bilmiyorum.Hani sizin bildiğiniz bir şey varsa öğrenmek istiyorum sadece :D Bir de günlük spor yapmak istiyorum ama ne yapabileceğimi bilmiyorum.

Ne yediğinin bir önemi yok. Önemli olan kilo almaksa kalori kaloridir. Eğer yemekte gerçekten zorlanıyosan yüksek kalorili sevebileceğin şeylere bak derim. Mesela fıstık ezmesi. Çok kaloirili ve lezzetli. Kolayca kilo almanı sağlayabilir bu sebeple.

Tabi tavsiyem düzgün bi antrenman programı ve bol proteinli beslenerek yavaş yavaş kas şeklinde kilo almak ama tercih senin tercihin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memehelpmeme

quote:

Ne yediğinin bir önemi yok. Önemli olan kilo almaksa kalori kaloridir. Eğer yemekte gerçekten zorlanıyosan yüksek kalorili sevebileceğin şeylere bak derim. Mesela fıstık ezmesi. Çok kaloirili ve lezzetli. Kolayca kilo almanı sağlayabilir bu sebeple.

Tabi tavsiyem düzgün bi antrenman programı ve bol proteinli beslenerek yavaş yavaş kas şeklinde kilo almak ama tercih senin tercihin

işte hocam o programı nasıl bulabilirim? hem yemek olarak hem de antrenman için bir programa ihtiyacım var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.