Şimdi Ara

1.80den kısa erkeklerin sevgili yapamıcağı gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
333
Cevap
0
Favori
20.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parası yada mevküsü yoksa gerçektir. bkz:brad pitt sınırdan kurtarmış 1.80 jhonny deep 1.76 celebheightde gerçek boyları söyleniyor googlede şişirtme rakamlar kullanılıyo jhonny deepde sınıfta kaldı parası var diye seviyo kızlar tom hardy 1.75 oda öyle parası var diye seviyor kızlar bi tek brad pitt geçebildi sınavı sizde 1.80dene kısaysanız şansınız çok az

edit boyum : 1.80.5 yada değil 1.80de olabilir ama 80 yada 80 buçuk yani aşşağısı değil

• Buyuk ihtimal tipsizsin ve "180 boyum var kisa olmaktan iyidir" diye kendini avutuyorsun. Bu zamana kadar bir cok sevgilim oldu suanda da 5 senelik iliskim var. Her sey boy degil. Sahsen ben kiz olsam senin gibi sığ dusunceli bi yaratik yerine kisa ama mantikli dusunen insani tercih ederim

Not:169um. Sorulunca 170e bile yuvarlama geregi duymuyorum
  • Ne alaka onlarda yapıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persom

Ne alaka onlarda yapıyor?

yapamıyor jhonny deep 1.75 bu arada

www.celebheights.com
    Johnny Depp Height - How tall
    http://www.celebheights.com/s/Johnny-Depp-262.html
  • orlandı bloomun sandalda katy perryle çıplak resimleri varken 180 boy demek
  • neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

orlandı bloomun sandalda katy perryle çıplak resimleri varken 180 boy demek

parası var ve 1.79 o kadar kötü değil sınır sayılır :D
  • 178

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    donanımhaberde herkes 1.90 sanıyodum dürüstlüğünüz için sizi tebrik ederim ayrıca boyunuz çok iyi walking deaddaki rickle aynı darylden 1 cm uzunsunuz
  • çok boş bir konu olmuş. kısa kızlar varsa ona da mutlaka kısa erkekler düşecek.

hakettiğiniz kız boyunu öğrenmek için yüzdelik dilimde kaça girdiğinize bakın. ordan kızlar için tabloda karşılık gelen değeri bulun. ben 163lük kızları hakediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden bakcaz ona 1.80.5 boyla hangi kızları hak ediyorum :D
  • Daha bugün kızılayda 165 boyla taş gibi sevgili yapan adamları gördüm. Milleti kandırmana gerek yok boyu 185 olup lise hayatı boyunca sap gelip sap giden sosyalfobikleride gördüm. Mesele boyda değil para + ağzın laf yapmasına bakıyor hepsi.

• loser desek çemkirir şimdi.
  • Buyuk ihtimal tipsizsin ve "180 boyum var kisa olmaktan iyidir" diye kendini avutuyorsun. Bu zamana kadar bir cok sevgilim oldu suanda da 5 senelik iliskim var. Her sey boy degil. Sahsen ben kiz olsam senin gibi sığ dusunceli bi yaratik yerine kisa ama mantikli dusunen insani tercih ederim

Not:169um. Sorulunca 170e bile yuvarlama geregi duymuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Daha bugün kızılayda 165 boyla taş gibi sevgili yapan adamları gördüm. Milleti kandırmana gerek yok boyu 185 olup lise hayatı boyunca sap gelip sap giden sosyalfobikleride gördüm. Mesele boyda değil para + ağzın laf yapmasına bakıyor hepsi.

kızılay ankarada sanırım allahın unuttuğu yer izmirde 1.80 altına erkek denmiyo ayrıca burdaki kızları görsen şuana kadar canavarlarla kesiştiğini fark edersin kips
  • johny ne kadar deep acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProJelly

johny ne kadar deep acaba?

1.75 ama parası var ve tipi inanılmaz müthiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

loser desek çemkirir şimdi.

geldi bi 1.70 daha :SDFAafd çatlada patla emi
  • 1.84üm ben ama daha uzun olmak isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunn1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

loser desek çemkirir şimdi.

geldi bi 1.70 daha :SDFAafd çatlada patla emi

dediğim doğruymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souljah77

1.84üm ben ama daha uzun olmak isterdim

kanka kızlarsoruyora bakabilirsin en çok aranan boydasın 1.85-90 arasını istemiyor kızlar 80-85 arasına yaklaşık 40 oy gelirken kızlar tarafından 85-90a 5 ila 10 arası bir oy geldi yani süper boyun :D keşke bende biraz daha uzasam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.