Şimdi Ara

1.8 Gb lık dvd oyunu nasıl cd ye yazarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw bütün oyunlar dvd çıkıyor artık, netten Lineage indirdim bi türlü cd ye yazamıyom, lütfen yardım!

düzenleme: 1. cd yi takınca install başlasın istiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aflatoxin -- 2 Ağustos 2005, 20:19:16 >

• cd ye yazman için dosyayı bölmen gerekir cd nin alabileceği kadar yani 600-700 mb halinde dosyalara bölersin tek cd ye sığmaz
  • dostum ilk önce oyunu parçalaman lazım bunun için yardımcı programlar var ama ilk önce zip veya winrar haline getir tamamını daha sonra winrar parçalayıcılar var onunla hallet fakat eğer ki oyunda crack veya tarzı bir şeyler varsa onu nasıl yapman gerektiğini bilmiyorum ama ilk önce mutlaka winrarla sıkıştır ondan sonra cd ye bölüm bölüm atabilirsin. bundan 2 ay önceki chip cd sinde sanırım bu tarz bir program vermişti bir bak
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

cd ye yazman için dosyayı bölmen gerekir cd nin alabileceği kadar yani 600-700 mb halinde dosyalara bölersin tek cd ye sığmaz
    +1
  • Winrar da bu özellik mevcut 600 yada 700 er mb lık parcalara ayıra biliyor sorunsuz harika Voluma size baytes ten ayarlaıyorsun kotayı
  • winrar in bölme özelliğini biliyorum, ben install şeklinde cd lere bölmek istiyorum yani setup dosyası yaklasık 1.8 gb bunu bölersem 1. cd takıp install yapılamaz ki, bütün cd leri harddiske atıp rar parçaları birleştirip setup dan install etmek gerekir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: aflatoxin

winrar in bölme özelliğini biliyorum, ben install şeklinde cd lere bölmek istiyorum yani setup dosyası yaklasık 1.8 gb bunu bölersem 1. cd takıp install yapılamaz ki, bütün cd leri harddiske atıp rar parçaları birleştirip setup dan install etmek gerekir???

Hayır birinci cd de part1 olur önce onu install edersin senden part 2 olan 2. cd yi ister
    GTA San A. böyle kuruluyor ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    az gb lı gta 5 indirme linki
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecom86

Hayır birinci cd de part1 olur önce onu install edersin senden part 2 olan 2. cd yi ister
    GTA San A. böyle kuruluyor ya

ok deneyeceğim...
  • Yalnız GTA cs 1.6 gibi oyunlar öyle kuruluyorda bazıları illa install şistiyorgerçi
    fazla kasmadım ama o da halledilir
  • peki winrar olmadan dosyaları açık hali ile cd lere yazmak istesek ?
    ve kurulum sırasında 1.cd nin işi bittiğinde 2.cd yi istese???
    Bunu yapabilen bi program bilen var mı?
  • sanal sürücü oluşturup sabit diskten çalıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_ileri

sanal sürücü oluşturup sabit diskten çalıştır

adam cd ye yazmak istiyo, hdd den zaten çalışır her şekilde, cd ye parçalara ayırarak yazmak lazım ama nasıl?
  • winrarsız yaparsan valla ne diyem sen bir kaç tane cd al o zaman . :):) en güzeli ve en temizi budur bu mudur budur :):):
  • Violonsel
    Yüzbaşı
    --------------------------------------------------------------------------------

Winrar da bu özellik mevcut 600 yada 700 er mb lık parcalara ayıra biliyor sorunsuz harika Voluma size baytes ten ayarlaıyorsun kotayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

peki winrar olmadan dosyaları açık hali ile cd lere yazmak istesek ?
    ve kurulum sırasında 1.cd nin işi bittiğinde 2.cd yi istese???
    Bunu yapabilen bi program bilen var mı?

bu sorunun cvbını ben aylardır arıyorum ama nafile .
  • ama winrar ile yaparsan tüm rarlı olan dosyayı temp klasörüne açmak isteyecektir,
    yani 3 cd ye parçaladığın rar dosyasını tek tek hdd açacaktır yine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.