Şimdi Ara

1.70 boks bilen birisi 1.90 lık kalıplı birisini yıkabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence yıkar.Sizin cevabınız ne?geçen arkadaşlarla aramızda muhabbet geçti buraya sorayım dedim.

• 3 yıldır boks ile uğraşıyorum.

eleman tecrübeliyse yumruk yemeden indirir.
  • Asil Türk Kanı bence
  • Drogie D kullanıcısına yanıt
    ya 1.90 adam üzerine çullanırsa ne olacak ?
  • 190cm 90kg - 170cm 70kg ise boksör alır. Ama 190 90kg - 170 60kg ise kangal alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidüsün -- 25 Ekim 2017; 22:1:55 >
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Tumble atıp bacaklarının arasından arkasına geçecen ve pantolonun cebinden çıkaracağın tracker knife ile şah damarını keseceksin olay bu.
  • 190 adamı yıkabilmesi için kafaya sağlam vurması lazım. Aralsrındaki 20 cm fark yatay ve dikey bikeşkesiyle dahada artacak. Boks bilse dahi adamın kafasına yıkıcı bir vuruş yapabilmesi çok zor. 190 adamın put gibi durması lazım. Karına çalışsa bile kendi kafasını iyi koruması lazım. Ya da bacaklarına polis tekmesi atıp acodan kıvrandığı sırada kafasına yumrukları atabilir. Diğer türlü çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

190 adamı yıkabilmesi için kafaya sağlam vurması lazım. Aralsrındaki 20 cm fark yatay ve dikey bikeşkesiyle dahada artacak. Boks bilse dahi adamın kafasına yıkıcı bir vuruş yapabilmesi çok zor. 190 adamın put gibi durması lazım. Karına çalışsa bile kendi kafasını iyi koruması lazım. Ya da bacaklarına polis tekmesi atıp acodan kıvrandığı sırada kafasına yumrukları atabilir. Diğer türlü çok zor.

bu yine başladı bilmediği konular hakkında uzman gibi konuşmaya. dinleme bunu.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan biri. 50 kere uyardım kardeşim yapma diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

ya 1.90 adam üzerine çullanırsa ne olacak ?

kardeş çullanmak öyle kolay değil. eskivleri iyi olan bir amatör boksör (proflar sokakta dayak yemez zaten) kolay kolay yumruk yemez. gardını iyi alır. karşıdaki bodozlama dalarsa çeneye tek bir yumruk ile yere yığar rahat.

şu videoyu izle bebe yumruklardan nasıl kaçıyor. bunu yapmak öyle kolay değil. ben 183'üm ringde 170lik elemandan dayak yediğim de oldu 195lik adamı sokakta dövdüğüm de oldu yani. teknik ve tecrübe varsa dövüş sporu ile uğraşmayan birinin karşında şansı yok.
    https://www.youtube.com/watch?v=qFK1cMl2sR0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drogie -- 25 Ekim 2017; 22:28:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

190 adam avareldir, zekice bir hamleyle aklını alabilirsiniz.

dedi cüce
  • 190 adam sümsük değilse ters yatırıp düz döver
  • 1 sene boks yapan adamdan bi cacık olmaz ama 5-6 sene boks yapan adamı kolay kolay indiremezsiniz.Bizim boksta vardı 160 lık bi çocuk ben 180 im ringde çocuğun yanına yaklaşmaya korkuyodum hayvan gibi vuruyodu eskivleri filan da iyiydi

Kısaca uzun süre boks yapmış adamı sokakta kolay indiremezsiniz 190? Lık adam boy farkından kilo farkından biraz zorlar belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

1 sene boks yapan adamdan bi cacık olmaz ama 5-6 sene boks yapan adamı kolay kolay indiremezsiniz.Bizim boksta vardı 160 lık bi çocuk ben 180 im ringde çocuğun yanına yaklaşmaya korkuyodum hayvan gibi vuruyodu eskivleri filan da iyiydi

Kısaca uzun süre boks yapmış adamı sokakta kolay indiremezsiniz 190? Lık adam boy farkından kilo farkından biraz zorlar belki.

aynen hocam boyla pek ilgisi yok. 183'üm müsabakalara hazırlanan 170 boyunda veledin biri kevgire çevirdi beni ringte 3 yıldır da uğraşıyorum bu sporla. dövüş sporu ile uğraşmayan 2m boyunda birinden dayak yiyeceğimi sanmam şahsen.
  • Elbette.

Rocky Balboa Vs Ivan Dragon.

• https://youtu.be/h7tHWa1Zr9s

• 1 yıllık boksla olacak iş değil zaten Türkiye’deki kavgalarda boks moks fayda etmiyor hocam genelde hep güreşe kayıyor kavga. 190 lık adam seni bacaklarından tutup kaldırıp yere vursa yeni doğmuş Ceylan yavrusuna dönersin 😬😬😬

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

190 adam avareldir, zekice bir hamleyle aklını alabilirsiniz.

hmm kesinlikle boyunda kısa değildir şimdi senin

• 190 90kg birisi olarak, 170 70kg arkadaşımla aynı oranda box tecrübesine sahip olmamıza rağmen sparringlerde(antreman maçlarında) beni aldığı oluyordu
  • Samwell Tarly gibi biriyse yıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GhotSht G kullanıcısına yanıt
    peki güreş mi yener boks mu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.