1.7-1.8 araç tavsiyesi
1 Mobil
-
-
Ben tonale veya grandland tercih ederdim. B suv tarafında da troc veya sıfır kamiq degerlendirilebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sıfır düşünürseniz kamiq premium 1830 demişler
_____________________________ -
B sınıf suvcuk olur hiç gitmeyin c sınıf gerçek suv alın 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum tiggo 7 tavsiye ederim çocuk yoksa omoda 5 de olur
omoda 5 pro düşünüyorum düz omoda 5 ses soruun vs diyorlar tiggo 7 yakıt vs durumu nedir
kamiq beni manuel el freni ile soğuttu 10 yıl önceki görünüm pek begenmedim.
Yakit konusu şöyle 1.6 turbo 180 beygir 1.5 ton üzeri eski kasa tuscon 3008 omoda 5 tiggo 7 ve 8 şehirici 10 litre altına inmez çok dikkat edersen iner ama bu sefer araçtan zevk alamazsin yakit ilk öncelik ise zaten dizel lpgli veya elektrikli araçlara yönelmek gerekir geri kalan hersey harika
yakıt yakıyor bende honda city var 9 bin de ortalama 8-9 gösteriyor sehir içi tabi çok dur kalk üstüne çok mesafe vs gitmediğim içindir.
aslında bu tur araçlarda bu tür yakıtlar gayet normal benzinli çoğu araç yakıyor konfor oalrak bakmak gerek çok ben takılmıyorum buna elektrikli araç düşünmüyorum dizelde.
araçta kronik vs bir şeyler yaşadınız mı ve makyajlı kasası mı 2023 180 beygir bakmalıyım sizce ve son olarak güvenlik donanım olayı iyi çalışıyor mu eşim de kullanacak
O paraya Ioniq 6 alırım. Ama yerden yüksek tercih ederseniz bişey diyemem
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
2023 eylülde aldık 2023 model tiggo 7 luxury siyah beyaz çift renk 35 bin km oldu şu an bir sorun yaşamadım çok memnunum eşim benden çok kullanıyor tavsiye ederim
183 beygir uzun yolda sport mod tadına alışınca yeni kasaya güçten fedakarlık ederek binmek bana göre değil hocam
Yerden yüksek istiyoruz hocam
Hocam adaptif Cruise control mevcut mu araba da ?
Omoda 5 pro biraz küçük diyor eşim bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı