Şimdi Ara

1.6m - 2.25m Bandında, 0 ya da 2. el, en mantıklı seçenekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geniş olsun, bagaj olsun diye bir derdim yok.

Çok bariz bilinen ve sıkıntı çıkaran bir şeyler olmadıkça benim için sorun değil.

Aklımda ilk olarak Astra 1.2T mevcut, hem yeni, hem çok yakışıklı hem de modern. Golf'e baktım yeni modeller absürt fiyatlarda.

Omoda düşündüm, eski arabam, ama sonra emin olamadım. Oyuncakları vesaire güzeldi ama sıkıntı oldugunda çok beklemiştim. Yakıtı da şehiriçi 10 11 den dusuremıyordum.

408 çok şık ama içine bindim aşırı klostrofobik, çok basık. Ama sorun u? bilmiyorum herhalde kullanırken çok sorun olmuyordur.

accord kesinlikle radarımda, kalite ve araba hissiyatı olarak çok iyi, ama teknolojileri artık biraz eski ve genel oalrak geleneksel kalıyor, burda iyi bir karar vermek lazım. Bir de honda ailesinde genel bir içeriye ses alma sorunu var, omodada da var aynısı, mıcır yolda falan omodada yanımdaki insanı zor duyardım...

Kısacası modern, şık ve yeni model araç bakıyorum. 1500000 bandından 2250000 bandına kadar zorlayabilirim diye düşünüyorum.

Dizel araç düşünmüyorum, 2. elde satarken aşırı yoran araçlar da düşünmüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 25 Nisan 2026; 16:20:25 >

• 2.2ye 10 bin km civarında legacy kasa tesla alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Elektrikliye çok sıcak bakmıyorum maalesef, yani benim için elektrikli araçların bi 5-10 yılı var gibi, bayramda sarj sırası, uzun yolda ıstasyon sıkıntısı, hesap kitabın tutması vs vs.

Tabi iyidirler ama ben benzinli düşünüyorum.

Ama bir değerlendirelim bi alıcı gözle bakalım onlarada da ama sanmıyorum. Bu arada tavsiyeniz içi çok teşekkürler.

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Austral

Ayrıca hibritlerde , trigerler zincirlidir.

Bana esnaf arabası lazım

Esnaf arabası: Chr,qasqhai, Tiguan,Tucson,Corolla
    Hangisinin dolusu yenisi ve temizi düşerse hayırlı olsun

3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bayon da listede olabilir.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.