|
2023 model ve üzeri düşünmekteyim. Geniş olsun, bagaj olsun diye bir derdim yok. Çok bariz bilinen ve sıkıntı çıkaran bir şeyler olmadıkça benim için sorun değil. Aklımda ilk olarak Astra 1.2T mevcut, hem yeni, hem çok yakışıklı hem de modern. Golf'e baktım yeni modeller absürt fiyatlarda. Omoda düşündüm, eski arabam, ama sonra emin olamadım. Oyuncakları vesaire güzeldi ama sıkıntı oldugunda çok beklemiştim. Yakıtı da şehiriçi 10 11 den dusuremıyordum. 408 çok şık ama içine bindim aşırı klostrofobik, çok basık. Ama sorun u? bilmiyorum herhalde kullanırken çok sorun olmuyordur. accord kesinlikle radarımda, kalite ve araba hissiyatı olarak çok iyi, ama teknolojileri artık biraz eski ve genel oalrak geleneksel kalıyor, burda iyi bir karar vermek lazım. Bir de honda ailesinde genel bir içeriye ses alma sorunu var, omodada da var aynısı, mıcır yolda falan omodada yanımdaki insanı zor duyardım... Kısacası modern, şık ve yeni model araç bakıyorum. 1500000 bandından 2250000 bandına kadar zorlayabilirim diye düşünüyorum. Dizel araç düşünmüyorum, 2. elde satarken aşırı yoran araçlar da düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 25 Nisan 2026; 16:20:25 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler