Şimdi Ara

1.6 TDI lar Artık Daha Güçlü.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
289
Cevap
2
Favori
26.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tacox

egr valfi iptal olunca, araç muayneye girdimi emisyon değerleri çok yüksek çıkarsa ne olacak? muayneden geçemezse ne olacak?

dükkanın fotoğrafını çekerek benim mekanım lüks imajımı veriyorsunuz anlamadım, artı bu uygulamayı yapmadan önce senet mi veriyorsunuz?, sözleşme mi imzalıyorsunuz? yoksa burada gelişi güzel alt da kalmamak imajı kurtarmak için hava mı atıyorsunuz? gerekirse 10 bin tl gerekirse arabanı da satın alır 100 bin tl öderim deme kudretine sahip oluyorsunuz...

EGR nin salınımını azalttığı gaz bizim muayene istasyonlarımızda kontrol edilmiyor.. Piyasadaki dizellerin bazıları Fabrikasyon iptal.. Bunu ayıramazlar..

Ülkemizin yakıt kalitesi ile EGR sisteminin faydası, bozulduğunda servise para kazandırmaktan öteye geçmez.

• Belenenses B kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG li olanlar bulaşmayın arabanın şanzman ın dayananabileceği tork sınırı var. Sonra Dsg arıza yaptı diye konu açmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttyahoss -- 8 Temmuz 2014; 18:15:51 >
  • Ankara'da bu işi sizin kadar düzgün yapabilecek biri varsa bende düşünüyorum polo tdi 1.6 aracıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchy -- 28 Mayıs 2015; 9:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Ve 2 yıldır çekilen özlem sona erdi.. VAG Grup 1.6 TDI araçlar artık Yazılım ile güçlendirilebiliyor..

Unutmayın ki bütün 1.6 TDI motorlar aynıdır.. kimi 75hp kimi 90 kimi 105hp olarak piyasaya sürülür fakat civatasına kadar aynıdır..

bizim yapabildiğimiz şey

105hp 250nm den 140hp 330nm ye
    90hp den 130hp ye
    75hp den 120hp ye

motor güçlerini arttırmaktır..

Hayırlı Uğurlu olsun

Yıllar sonra hatirladim da yine güldüm sayenizde..
    Eyvallah.

• yukarda bir arkadaş sadece chip ile 10 sn'den 6 sn'ye düşeceğini savunmuş.

megane 130 hp 10 sn.
    megane rs 265 hp 6 sn

anladınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Ve 2 yıldır çekilen özlem sona erdi.. VAG Grup 1.6 TDI araçlar artık Yazılım ile güçlendirilebiliyor..

Unutmayın ki bütün 1.6 TDI motorlar aynıdır.. kimi 75hp kimi 90 kimi 105hp olarak piyasaya sürülür fakat civatasına kadar aynıdır..

bizim yapabildiğimiz şey

90hp den 130hp ye
    75hp den 120hp ye

Hayırlı Uğurlu olsun

Eyvallah.

O değilde bu beygir farkları sadece turbo boyutu farkından ötürü mü ? Fiat ta 1.3 multijet 75 hp ve 90 hp olanları vardı.Sadece tek fark turbo mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

bizim yapabildiğimiz şey

90hp den 130hp ye
    75hp den 120hp ye

Hayırlı Uğurlu olsun

Eyvallah.

O değilde bu beygir farkları sadece turbo boyutu farkından ötürü mü ? Fiat ta 1.3 multijet 75 hp ve 90 hp olanları vardı.Sadece tek fark turbo mu ?

sağlıklı olarak o gücü alabilmek için evet turbo farkı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.