Şimdi Ara

1.6 Astra Sedan - 1.4D-4D Toyota Corolla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
8.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın süre içinde araba almayı düşünüyorum. 1.4 T 140 hp Astra hatchback kullanıyorum. Birkaç sebepten dolayı arabamı değiştirmek istiyorum.

1- 1.6 132 hp Astra Sedan Dizel mi?
    2- 1.4D-4D 90 hp Toyota Corolla mı?

75.000-80.000 e kadar çıkabilirim.

Dizel ve Sedan olması gerekiyor. Manuel otomatik farketmez.

Astradan memnunum ama aynı arabayı almak istemiyorum fakat hoşuma da gidiyor.

Toyotanın ön konsolu hoşuma gitmedi pek.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thequick -- 8 Temmuz 2014; 14:52:23 >

• Astra bence tasarım ve motor olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 tdi jetta alın

• Astradan sonrasını okumadım.

• 2011 astra j 1.3 dizel aracımı sattım bende sizin gibi ne yine astra 1.6 mı alayım diye düşünürken gittim 2014 corolla 1.4d-4d otomatik advance aldım.Otomatiğin tadı bi başka oluyomuş,aracımdanda oldukça memnunum.iyiki almışım diyorum.Hayatında yeni kasa corolla kullanmamış kişilerin saçma yorumlarına takılma bence.Astranın kasa değişicek yakında o kadar paraya değmez ki zaten kullanmışsın.
  • Astra sedan ruhsuz bir araç bence. Eski kasalarına nazaran dizaynı daha hoş olsa da hb den bozma olduğu belli. İç mekan bagaj olarak da corollaya nazaran zayıf.

Performansı sorun değilse corolla almak daha mantıklı gibi. Sıkı pazarlıkla liste fiyatından 3-4bin indirim alabilirsiniz.

Corolla da premium donanım çok kazık. Advance donanım tavsiye ederim. Premiumla arasında deri koltuk, anahtarsız çalıştırma gibi birkaç donanım farkı var ama fiyat farkı 7bin lira. O farka değmez. 70binlere advance corolla alınabilir.

Bu arada dizel manuel corollalara cc gelmiş. Vatana millete hayırlı olsun :)
  • Bende geçen sene sattım astra j.Bir daha astra j almak mantıksız,her şeyden önce 80 bin astraya verilmez.

Dizel istiyorsun ama git bak kardeşim Audi A3 sedanı 83-84 bine 1.4 otomatik veriyorlar.Senin astra 10 litre yakarken A3 'un max yaktığı 6 litre.Düşün taşın.Yalnız dedigim fiyatı masaya oturunca alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de öyle düşünüyorum daha yakınım Astraya ama Toyota yı da hor geçmek istemedim size sorayım dedim.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Corolla Advance paket üzerinden güzel bir indirimim var 3-4 binden de fazla :) ama dediğim gibi işte kararsızım.

Bir de Toyota showrooma gittim sanki hiç kimse almamış gibi Corollayı. Öyle bir hava sezdim. Fiyatlardan dolayı da olabilir tabi
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    1ncisi 0 almak istiyorum. 2ncisi Dizel olmak zorunda yılda 40-45.000 km oluyor araba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

1ncisi 0 almak istiyorum. 2ncisi Dizel olmak zorunda yılda 40-45.000 km oluyor araba :)

Sıfır fiyatını verdim zaten :)

• Keomaa K kullanıcısına yanıt
    A3 Sedan 1.4 TFSI Attraction S tronic 88.349 ₺
    A3 Sedan 1.4 TFSI 150 hp Attraction S tronic 99.257 ₺
    A3 Sedan 1.6 TDI Attraction S tronic 100.231 ₺

Liste fiyatları böyle
  • quote:

A3 Sedan 1.4 TFSI Attraction S tronic 88.349 ₺
    A3 Sedan 1.4 TFSI 150 hp Attraction S tronic 99.257 ₺
    A3 Sedan 1.6 TDI Attraction S tronic 100.231 ₺

Liste fiyatları böyle

E ben ne dedim güzel kardeşim:)

• quote:

Corolla Advance paket üzerinden güzel bir indirimim var 3-4 binden de fazla :) ama dediğim gibi işte kararsızım.

Bir de Toyota showrooma gittim sanki hiç kimse almamış gibi Corollayı. Öyle bir hava sezdim. Fiyatlardan dolayı da olabilir tabi

O kadar indirim alabiliyorsanız fazla düşünmeyin bile. Satmak isteseniz bile zarar etmeden satarsınız çünkü uygun alıyorsunuz.

Corolla satılmıyor değil, çok iyi satıyor ama yerli üretim olduğu için stok sorunu olmuyor. Haziran ayında yaklaşık 2bin tane corolla satılmış mesela.

Bence astra sedan ve corolla ile test sürüşü yapın öyle karar verin. Astra performans, sürüş zevki gibi konularda, corolla da genişlik, konfor, ikinci el gibi konularda iyi gibi.

• Dizel corolla sakın sakın aman diyorum.
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    1.6 CDTI 136 varken düşnmezdim bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

Dizel corolla sakın sakın aman diyorum.

Anlamadım alma mı diyorsun kaçırma mı ?
  • Dizel corolla 7yil oldu alalı moror hala ilk günkü gibi, gitmez diyenlere kötüleyenlerede kulak asmayın o fiyata iyi donanımlı corolla her türlü alınır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

Dizel corolla sakın sakın aman diyorum.

Anlamadım alma mı diyorsun kaçırma mı ?

Alma hocam toyota kullanıyorum atmosferik benzinli motorları dışındaki dizel 1.4 ünitesi günümüz dizel motorlarının yanında hitler kalıyor malesef çok eski kalıyor dizelse tercih eğer

Renaultta 130 hp lik opelde 136hp lik fiatta 120 hp lik dizel motorlar bulunuyor ki opelin motoru sizin de tercihleriniz arasında aslında teknik verileri kıyaslarsanız uçurrumu siz de görebilirsiniz.
  • ya ben de astraya doğru kaydım zaten ama aynı araba sonuçta. 3 sene oldu daha alalı gerçi ama aynı arabayı almak garip geliyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.