Şimdi Ara

1.500.000 TL Araç Önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amaç model yenilemek ve 1.5m seviyesine çıkmışken daha premium hissi olan bir araca geçmek. Aile arabası değil genelde 2 kişi seyahat ediliyor. Bu sebeple 1 serisi veya 2 serisi olacak gibi. Ama uzun süreden beri piyasayı takip etmiyorum, artık orta kalite görülen araçlar bile iyi işler çıkarabiliyor sırf bmw diye f/p alternatifleri es geçmek istemiyorum.

• Code140 kullanıcısına yanıt

:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun ömürlü sorunsuz ve süspansiyon konforu iyi olsun derseniz Corolla Cross. Yalıtım yaptırırsanız tek kusurunu da çözmüş olursunuz.

• JRockefeller J kullanıcısına yanıt

Siz ne yapın edın bır bosluk olursa Omoda 5 'e bır bının , ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız . Almazsanız almayın yıne bır sey kaybetmezsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 14 Aralık 2023; 17:13:36 >
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt

Kesinlikle A3 ve Civic almama kanaatine hangi engin bilgilerinizle vardınız? Teknik olarak bu araçların diğerlerinden ne gibi eksikleri var yazabilir misiniz? Bir mühendise yakışır şekilde teknik açıklamanızı bekliyorum.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt

Tabii ki cevaplayayım,

Tercih. Ayrıca iki aracı da daha önce kullanma şansım oldu.

Tercih etmeme sebeplerine gelir isek,

A3 ün kullandığı MQB platformu understeer e yatkın olması benim için tercih etmeme sebebi.,

km77.comyoutube
    Todas las #esquiva77 en: https://www.youtube.com/playlist?list=PLrt8jdAATECUSFXiGsyO5pW_Nqqgnh3rH Más información sobre el Audi A3 Sportback 40 TFSIe (204CV) 2020 aquí: https://www.km77.com/coches/audi/a3/2020/sportback/informacion #esquiva77 #pruebas77 #terapia77
    https://www.youtube.com/watch?v=EZ5nv2PngjE

Civic in kullandığı cvt şanzıman sorunsuz görünmesi dışında sürüş zevkini etkileyen bir etmen. Ayrıca iç trim kalitesi de bana göre düşük.

Chery için de açıklama da yapmamı ister misiniz?

Yani üç aracı da arada bir sanayide görüyorum ancak sorunlu bu arabalar diye bir iddiada bulunamayacağım, belki yağ değişimine gelmişlerdir. Ya da ilkokul mezunu ustacıkların fikrini benimseme gibi bir olayım yok.

Tercihler ile bilmediğimiz konularda boş sallamak arasındaki farkı bulmuşsunuzdur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 14 Aralık 2023; 19:1:13 >

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt

İyi güzel yazmışsın da mesajında tek bir tane teknik fark yok?

Pazardan domates alır gibi iç mekandaki plastikleri mıncıklayıp bu daha kaliteli bu daha kalitesiz gibi bir argümanı kahvedeki dayılarda üretebiliyor.

Ben önceki mesajımda bir mühendise yakışacak şekilde teknik olarak kıyaslamanı rica etmştim.

BMW'nin şasi burulma sertliği, süspansiyonu, motorun bsfc haritası, termal verimi, motorun çalışma döngüsü ile diğer markaların aynı verilerini kıyaslayabilirsen teknik olarak aradaki farklara bakarak hangi araç hangi alanda daha önde öğrenebiliriz.

Mqb platformu önden kopmaya müsait doğru ama BMW'ler de arkadan kopuyor. Hele bir de kar yağdıysa yolda tutabilirsen tut. Hangisi daha iyi?

Cvt sürüş keyfi sana göre düşüktür bana göre devir dalgalanması, dişli geçişi gibi gereksiz şeyleri ortadan kaldıran müthiş bir şanzımandır.

Bmw aşkından dolayı diğerlerinde bulunan özelliklere antipati ile yaklaştığın kişisel sebepler dışında araçları teknik olarak kıyaslamanı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 14 Aralık 2023; 19:44:0 >

• Jr09 kullanıcısına yanıt

Hocam anlatamam demişsin ama daha aracı teslim bile almamışsın. Gerçekten anlatamazsın :))

Konudaki bmw 1.18 ve 2 grancoupe önden çekişli, o sebeple karda bahsettiğin arkadan kopuş yaşanmaz

• İyi yakalamışsın hocam hangi araç diye hiç bakmamıştım.  

• Madem BMW önden çekişe geçti o zaman Bmw 1.18 ile beğenilmeyen MQB platformlu A3'ü kıyaslayalım.

km77.comyoutube
    BMW Serie 1 2020 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=WAjUbSYzFAE

Bmw 1.18'de aynen A3 gibi 77 km hızda başarısız olmuş ama hakkını yemeyelim tamamen kopup gitmemiş. Tesadüfe bakın ki kisi de en kusursuz dönüşü 73 km hızda yapabilmiş.

Şimdi Civic'in geyik testini paylaşıp arkadaşın psikolojisi bozmayalım. Civic hb 84 km hızda, Civic sedan ise takunya gibi sert, yol tutuş özürlü Bridgestone eer33 kodlu lastik ile 78 km hızla parkuru tamamlayabildi.

Tekrar söylüyorum, tercih.

Ben bir şey iddia etmiyorum, birisi iyi birisi kötü birisi devamlı arızalanır birisi müthiştir, sanayide civic gördüm çok sorunlu vb. demiyorum. Bazısı armut sever bazısı elma.

Benim isterlerimi karşılayan araba bunlar değil sadece. Kuzey korede yaşamıyoruz isteyen istediği araca binebilir.

Kendi küçük dünyanızda google ile birleşip bir şeyler yakaladığınızı sanıyorsunuz ancak yanılıyorsunuz.

şasi burulma sertliği falan hiç güleceğim yoktu 

• omada harıc dıgerlerı çinlıler 2.kaçış olayı olabılır ortsada kalırsınız artı benzıne maası bırakmanız lazım

• Mercedes a serisi neden düşünmediniz?

• Kendim omoda kullanıyorum ama bu honda Accord ikinci elleri acayip düştü onlarıda tavsiye ederim çok konforlu d sınıfı bir araç ama nedense acayip düştü piyasası anlamadım

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Valla hiç kusura bakmasın kimse de milletin arabadan anlamamasından ötürü tüm dünya da D sınıfı araç işini premiumlar hariç bitirdiler
    Düşünsenize grandland üretiyorsunuz veya 3008 veya Kuga
    Ve bu araçlardan daha kaliteli daha fazla çalışılan insignia , 508 , mondeo üretiyorsunuz ayrıca

Ama alıcı kitle diyor ki , ben daha az maliyetli , daha ucuza ürettiğin C suv araçlara , daha fazla uğraştığın D sedan / SW araçlara istediğin paranın aynısını verebilirim

Mükemmel bir müşteri kitlesi
    Tabiki ticari olarak düşünen üretici firmalarda siz yeterki isteyin , süsler süsler veririz diyor ne diyecek ?
    Allah aşkına şurada sayılan araçların hangisi mondeo insignia gibi araçların yanından geçer ?

Ama netice de arz talep ve böyle olması son derece doğal , insignia B parasına astra L satılıyor
    İstisnalar hariç tek kelimeyle saçma
    kısa / şehir içi / yeni model denmesin istisnalar diyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 14 Aralık 2023; 22:52:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Daha iki gün önce çekilin ben mühendisim senin eğitimin ne? sen ne biliyorsun arabalar hakkında diye konuya daldığın için araçları kıyaslarken şasi burulma sertliği, süspansiyon sistemi, motorun bsfc haritası, termal verimi, motorun çalışma döngüsü üzerinden teknik bir tartışma yapalım hangi araç hangi konuda daha iyi görelim istemiştim ama "keyfim öyle istiyor" diye cevap veriyorsun.

Halbu ki OEM parça üreten bir mühendis olarak uzmanlık alanın olduğunu iddia ettiğin BMW'yi teknik olarak analiz etmeni beklemiştim.

Birde sanki yanlış birşey söylemişim gibi hiç güleceğim yoktu yazmışsın. Bir arabayı araba yapan başka bileşenler varsa onları söyle o zaman. Biz de cehaletimizi giderelim.

Benden sana bir arkadaş tavsiyesi olsun tanımadığın insanları cahil yerine koyma, bir konuda teknik tartışma yürütecek bilgin yoksa da çekilin ben mühendisim diye kendini ortaya atma.

• werneke W kullanıcısına yanıt

Maske öyle piyasa arabası lafına bile tilt oluyorum :D

• masterap M kullanıcısına yanıt

Araci hem uzunca kullandim hem de teslim aldim hocam ya o nerden cikti ki :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.