Şimdi Ara

1.5 yildir karate ile ugrasiyorum soruları alayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dövüş sporlarıyla ne için uğraştığınıza bağlı.kata falan sallamam demişsin.sende boks türü falan takılsaydın keşke.kum torbalarına vurmak için mi gidiyosunuz oraya.Aslında tüm sporların özünde saygı vardır ama millet işte sokakta ona buna saldırmak için dövüş sporuna merak salıyo.genel yazıyorum üstüne alınma.bende kahverengi kuşağa kadar gelmiştim.Herşeyden önce sosyallik oluyo.düzenli gittiğin için sporunuda yapmış oluyosun.Toplu şekilde yeri geliyo disiplinli yeri geliyo eğlenceli etkinlikler yapıyosun.Bu tabi kursun hocasına göre de değişir yetiştirme tarzına göre.diğer ilçedeki kursu ziyarete gittik çocukların gözünde resmen vahşet var.pitbull gibi eğitilmişler.dünya birincilikleri falan filan.milli sporcu hayali olana da eyvallah tabiki.Ben sadece bu spor kurs ortamında başkaamaçlarla kavga dövüş için bulunanlara uyuz oluyorum.yazım geneledir kimse üstüne alınmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mertum kullanıcısına yanıt
    Hocam hayır ölümcül vuruşlar öğretilmiyor. Öğretilse bile bunu kullanmak yasaktır ve yanlıştır. Amaç rakibi etkisiz hale getirmektir. Hoca bazı derslerde sokakta gelecek tehlikelere karşı dersler veriyor. Ama benim amacım dövüşmek. Yukardaki arkadaş dövüşmek için gidenlerden hoşlanmıyorum demiş. Dövüşmeyi sevdiğimiz için gidiyoruz biz. Kata beni ilgilendirmiyor ama katayla uğraşanlara bir laf söylemem. Evet gayet güzel gelip sporlarını yapıyorlar. Ama katadaki hareketleri sokakta kullanmak pek kolay değil.
  • Vay Anam Babam kullanıcısına yanıt
    Belli ki kareteye değil tepinmeye gitmişsin,dövüşmek istiyorsan boks,serbest dövüş vb. sporlar yap.kata,kumite yapmazsan karete yapma.
    not:3 yıl karete yaptım.
  • Vay Anam Babam kullanıcısına yanıt
    Dostum sokakta adam dövüştürmek için kurs açan hoca varsa bence suça girer.Hocamız sürekli dışarda kesinlikle kavga etmeyin diye uyarırdı.müsabakalarda ki o da nizami şekilde hünerlerimizi sergilerdik bilirsin yani kafa göz dalmassın hareketi gösterip çekersin.Haa bu kavga dövüş mantığı sadece öğrencide varsa ona yapıcak bişi yok bizim salona öyle tipler gelirdi barınamaz hoca yollardı zaten.belli ediyolar kendilerini direk eldivenleri giyip kum torbasına dalıyolar şekil falan yapıyolar

• Gözlük var seneye gitsem sorun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu diğer konuda 1 yildir boks yapan adamla kavga etseniz kim alır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vay Anam Babam

Yeşil kuşağım hocam. Ama kuşağın artik pek bir değeri kalmadı.

3 ayda bir miydi sınav neden bu kadar geridesiniz 3. kuşak yeşil
  • Al1mert A kullanıcısına yanıt
    Olmaz kardeşim istersen özel gozlükte yaptirabilirsin sabit kalır kafanda

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    4 ayda bir. Yeşil 4. Kuşak 4x4 16ay dır karatedeyim

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam arkadaşı görmedim. Hakkını veriyormu sporun bilemem. Müsabakada ondan üstünüm kurallar bakımından. Sokakta bilemem.

• Sürekli antrenman şeklime laf geliyor. Arkadaşlar bana kalırsa torbaya vurmadan gücünü yansıtamassın. Yanlıs anlasiada var. Ben gidip oyle deli gibi torbaya abanmiyorum. Once teknigi iyice ogreniyorum ondan sonra torbada oturtuyorum. Ama sadece teknigini mukemmellestirmek icin hareketleri boşta yapan arkadaslarda var. Kendileriyle dövüşürken pek bir şansları kalmiyor. Eğer sizde karateye gidecekseniz ve benim gibi eğitim gormek istiyorsaniz. Hocaya sorun deyinki salonunuzda sadece sportif karate kata kumitemi var yoksa gercekten dovusmeyi ogretiyor musunuz diyin. Bazi salonlarda sadece sportif karate oluyor.

• quote:

Olmaz kardeşim istersen özel gozlükte yaptirabilirsin sabit kalır kafanda

Kırılmaz mi?

• quote:

4 ayda bir. Yeşil 4. Kuşak 4x4 16ay dır karatedeyim

beyazı almak için de mi sınava giriyorsun sallama
    Kardeşim 4 ay beyaz 4 ay sarı 4 ay turuncu suanda yeşildeki 3. Ayım . Sallama falan yaziyosun git bence konudan.

• Al1mert A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam cıplak elle dovusmiceksiniz heralde çok dandik bi gozluk olmadigi surece kırılmaz. Eğer numarası çok yüksek degilse çıkart hatta. Zaten kask takacagın zaman falan cikartmak zorundasin.

• quote:

Kardeşim 4 ay beyaz 4 ay sarı 4 ay turuncu suanda yeşildeki 3. Ayım . Sallama falan yaziyosun git bence konudan.

bi hean şodan çiz öyle
    Bloğu hakettin

• mavi kuşakta taşındığımız için bırakmak zorunda kaldım
  • Up

• quote:

Yok hocam cıplak elle dovusmiceksiniz heralde çok dandik bi gozluk olmadigi surece kırılmaz. Eğer numarası çok yüksek degilse çıkart hatta. Zaten kask takacagın zaman falan cikartmak zorundasin.

Çok yüksek. Hayat standardımi düşürüyor. Ama çıkarınca idare eder heralde. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.