Şimdi Ara

1.5 TB Western Digital 3.5' aldım(129TL) pişman olur muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 TB Western Digital 3.5" aldım Electroworld den 129 TL'ye ,depolama ihtiyacım olduğumdan alayım dedim pişman olur muyum?Şimdiden Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_bluefox -- 17 Haziran 2011; 22:29:21 >

"Zalimler İçin Yaşasın Cehennem"
  • Eneeeeeeee Bende aldım la hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bende böyle bir konu açıcaktım gerçekten bende aldım iyi yaptım kötümü ?
    "Herkes sana karşı çıkacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, fakat sen buna dayanıklı olacaksın. Önüne sonu gelmeyen engeller çıkacaktır. Kendini büyük değil; küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanmış olarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana “Büyüksün” derlerse bunu söyleyenlere güleceksin."

M. Kemal Atatürk
  • Alırken sadece depolamayı göze aldıysanız WD saglamdır.Ancak benim gibi sonradan tv ye yada dvd ye usbden baglamak isterseniz herseferinde güc kablosunuda söküp takmak işkenceye dönüsüyor.

* DARAĞACINDA OLSAK BİLE
    SON SÖZÜMÜZ
    :FENERBAHÇE.
    KARŞILIKSIZ ÖLÜMÜNE
    HERKES BUNU BÖYLE BİLE
  • Yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok . Muhteşem bir hdd . Kesinlikle ğişman olmayacaksınız ;)

Orijinalden alıntı: Gkn89

Yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok . Muhteşem bir hdd . Kesinlikle ğişman olmayacaksınız ;)

Teşekkürler.İnşallah çok yavaş değildi dosya aktarımı
    "Herkes sana karşı çıkacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, fakat sen buna dayanıklı olacaksın. Önüne sonu gelmeyen engeller çıkacaktır. Kendini büyük değil; küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanmış olarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana “Büyüksün” derlerse bunu söyleyenlere güleceksin."

M. Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok . Muhteşem bir hdd . Kesinlikle ğişman olmayacaksınız ;)

Teşekkürler.İnşallah çok yavaş değildi dosya aktarımı

Bende saniyede 20 mb civari atıyor . Yeterli şahsen benim için
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.