Şimdi Ara

1.5 Milyon Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir süredir araç arayışı içindeyim ama kafam çok karıştı. Maksimum sineğin suyunu sıka sıka 1.5milyona kadar çıkabiliyorum.
    0 veya 2. El düşük km benzinli otomatik araç arıyorum. Bagajı 3 kişilik bir aileye yetmeli. Tercihimiz SUV'dan yana.
    Şuan arkadaşımda kamiq var. İç mekan genişliği hoşuma gitti. Ben de kamiq 1.0 premium mu alsam dedim kendimce?

Siz olsanız ne alırdınız.
    Herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tcross, platinum juke, xceed cool plus vs....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamiq mukemmel bir seçim olur. Memnun olmayan görmedim . İçi en ferah suv'lardan biri .
    Juke küçücük araba , xceed 'in ise seneye üretimi bitecek zaten piyasası yoktu . Kamiq den devam et sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

2 yıldır Golf 8 kullanıcısıyım, bir süredir bende bu konuyu ikinci araç olarak araştırıyorum. @auto_man ın önerilerine katılıyorum.

Fakat Kia Xceed aralarında en kaliteli otomobil ve üstelik daha üstün çünkü C segment ve tam bağımsız süspansiyonlu bir Crossover.

1 yaşında temiz Prestige paket Xceed in içine binip tüm özelliklerini inceleyin zaten bu fiyatlara başka araca bakmazsınız.

Piyasası yok bilmem üretimden kalkıyor gibi fikirlere katılmıyorum. Önerilen kamiq ten çok daha kaliteli bir otomobil Xceed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperloop -- 27 Ocak 2025; 19:53:39 >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    T Cross'dan ziyade taigo daha çok ilgimi çekiyor

• hyperloop kullanıcısına yanıt
    Hocam valla dediğiniz doğru xceed daha kaliteli bir araçtır ancak TR koşullarında alış kadar satışını da düşünmek zorundayım

• hknayn55 H kullanıcısına yanıt

hangi marka model araç olursa olsun bu ülkede alınır satılır. Bizede Alfa alma elinizde kalır satamazsınız dediler 4 günde değerinde sattık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.0 tgdi yeni kasa konaya da bakın derim . İç mekan ve bagaj hacmi oldukça iyi . Donanım olarak da epey özellik var .

• vag grubu 1.0 motorlu herhangi bir araca verilecek paraya, dolu dolu xceed alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.